Občas se může stát, že budete chtít některé aktualizace zrušit ještě před jejich zveřejněním. Důvodů může být mnoho, například:
Aktualizace již nejsou pro váš obchod vhodné
Photoroom a Shopify se nedokážou správně synchronizovat.
Chcete-li aktualizace zrušit, použijte možnost Zrušit nezveřejněné změny, která je k dispozici v nabídce produktu.
Postup (webová aplikace)
Chcete-li pomocí možnosti „Zrušit nezveřejněné změny“ zrušit nezveřejněné aktualizace:
Dvakrát klikněte na produkt, u kterého chcete zrušit aktualizace.
V horní části editoru produktu vyberte nabídku produktu a poté možnost Zrušit nezveřejněné změny.
Potvrďte, že chcete změny zrušit.
Photoroom změny odstraní. Produkt nyní nemá k dispozici žádné aktualizace.
Související obsah

