Noen ganger kan det hende at du har oppdateringer du ønsker å avbryte før de blir publisert. Det kan være mange grunner til dette, for eksempel:
Oppdateringene passer ikke lenger for butikken din
Photoroom og Shopify klarer ikke å synkronisere riktig.
For å avbryte oppdateringene bruker du alternativet «Fjern upubliserte endringer », som er tilgjengelig fra produktmenyen.
Fremgangsmåte (nettapp)
Slik bruker du «Fjern upubliserte endringer » for å avbryte upubliserte oppdateringer:
Dobbeltklikk på produktet som har oppdateringer du vil avbryte.
Velg produktmenyen øverst i produktredigeringsverktøyet, og velg deretter «Fjern upubliserte endringer».
Bekreft at du ønsker å forkaste endringene.
Photoroom fjerner endringene. Produktet har nå ingen tilgjengelige oppdateringer.
Relatert innhold

