Gå til hovedinnhold

Oppgrader et rom

C
Skrevet av Craig Wright

Hvis du er administrator for et område, kan du når som helst oppgradere området:

  • Gratis til Pro

  • Pro til Max

  • Max til Pro (må konfigureres i nettappen)

Når du oppgraderer et Space til et betalt abonnement, gjelder det for hele Space. Hvert medlem av teamet ditt vil få Pro/Max/Ultra-tilgang mens de jobber i det aktuelle Space.

Abonnementet ditt inkluderer 50 plasser i Space. Hvis du trenger å legge til flere teammedlemmer, kan du kontakte salgsavdelingen.

Merk: Hvis du legger til flere teammedlemmer, øker ikke AI-kredittene for Space. AI-kredittene er satt for Space som helhet og deles mellom alle teammedlemmene.


På iPhone og iPad

Merk: Photoroom Space-betalingen faktureres til Apple-ID-en som for øyeblikket er logget inn på Apple-enheten din. Hvis du ønsker å bli fakturert til en annen Apple-konto, må du logge inn med den kontoen før du abonnerer.

Slik oppgraderer du en plass på iPhone eller iPad:

  1. Kjør Photoroom-appen og logg inn.

  2. Velg plassen du vil oppgradere.

    Close up of top of Photoroom interface. An arrow points to the team space name.


    ​

  3. Velg abonnementsetiketten øverst i hjørnet.

    Close up of top of Photoroom interface. An arrow points to the Pro labele.


    ​

  4. Du kan enten

    1. Velg Oppgrader-knappen på fanen for din nåværende plan

    2. Velg fanen for abonnementet du ønsker.

      Pro tab. The Upgrade to Max option is highlighted.


      ​

  5. Velg en ukentlig, månedlig eller årlig betalingsplan.

    Merk: Ukentlig er bare tilgjengelig når du oppgraderer til Pro.

    Max tab. The weekly and yearly options are highlighted.


    ​

  6. Velg Fortsett.

  7. Dobbeltklikk for å abonnere. Abonnementet belastes Apple-kontoen som er knyttet til Apple-ID-en din.


På Android

Merk: Photoroom Space-betalingen faktureres til Google Play Store-ID-en som for øyeblikket er logget inn på Android-enheten din. Hvis du ønsker å bli fakturert til en annen Play Store-konto, må du logge inn med den kontoen før du abonnerer.

Slik oppgraderer du en plass på Android:

  1. Kjør Photoroom-appen og logg inn.

  2. Velg plassen du vil oppgradere.

    An arrow points to the space menu at the top of the Photoroom user interface.


    ​

  3. Velg abonnementsetiketten øverst i hjørnet.

    Close up of top of Photoroom interface. An arrow points to the pro label.

  4. Du kan enten

    1. Velg Oppgrader-knappen på fanen for ditt nåværende abonnement

    2. Velg fanen for planen du ønsker.

      Pro tab. The Upgrade to Max option is highlighted.


      ​

  5. Velg en ukentlig, månedlig eller årlig betalingsplan.

    Merk: Ukentlig er bare tilgjengelig når du oppgraderer til Pro.

    Max tab. The Yearly plan option is highlighted.

  6. Velg Fortsett.

  7. Følg instruksjonene på skjermen for å abonnere. Abonnementet belastes Google-kontoen som er knyttet til Play Store-ID-en din.


På nettappen

Slik oppgraderer du en plass i nettappen:

  1. Logg inn på Photoroom på app.photoroom.com.

  2. Velg det rommet du vil oppgradere.

  3. Velg alternativet Oppgrader team.

  4. Velg ønsket abonnementsperiode.

  5. Følg instruksjonene på skjermen for å legge til betalingsopplysningene dine.

Svarte dette på spørsmålet?