Bijwerken naar de nieuwste versie van Photoroom
Eliot Andres avatar
Geschreven door Eliot Andres
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Updaten naar de nieuwste versie van Photoroom op een mobiel apparaat:

1. Open op uw mobiele apparaat de juiste store:

1. Apple App Store op iPhone of iPad

2. Google Play Store op Android

2. Typ in de store photoroom in de zoekbalk.

3. Zoek het resultaat voor Photoroom en selecteer Updaten.
    Uw apparaat zal de nieuwste versie van Photoroom downloaden en installeren

Phone shows Google Play Store. A user has searched for the Photoroom app and it is shown in the results. A callout arrow points to the Update button for the app.

(Afbeelding toont Photoroom app in Google Play Store op Android)

Als u Update niet ziet, betekent dit waarschijnlijk dat u de nieuwste versie al hebt geïnstalleerd.

Opmerking: Door de manier waarop we onze app geleidelijk bijwerken, verschijnt Photoroom mogelijk niet in de lijst Updates in uw Google- of Apple-account.