Je logo toevoegen aan een ontwerp
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je logo toevoegen aan je ontwerpen kan belangrijk zijn om je merk te promoten. Het kan ook andere mensen ervan weerhouden om je afbeeldingen zonder toestemming te gebruiken.

Voor instructies over hoe je een logo toevoegt aan individuele afbeeldingen, klik je op de link voor jouw apparaat:

Tip: als je het Pro-abonnement hebt, kun je een logo aan veel ontwerpen tegelijk toevoegen. Zie op iPhone en iPad Hoe voeg ik een favoriet logo toe aan alle nieuwe ontwerpen? Zie op Android Een favoriet item toevoegen aan een batch afbeeldingen.

Een logo toevoegen op Android

Een logo toevoegen op Android-apparaten:

(Video toont Photoroom op Android)

1. Kijk op de pagina Maken in het gedeelte Uw ontwerpen en selecteer Ontwerpen.

2. Selecteer het ontwerp waarvoor het logo nodig is.

3. Selecteer Invoegen.

4. Kies uw logo-afbeelding.

5. Gebruik de hendels om de grootte en positie van het logo aan te passen en selecteer vervolgens Gereed.

6. Selecteer het pictogram Terug om terug te keren naar de pagina Maken.

Photoroom slaat uw afbeelding op in Uw inhoud, die u kunt openen vanaf de pagina Maken

Een logo toevoegen op iPhone en iPad

Zo voegt u een logo toe op een iPhone of iPad:

(Video toont Photoroom op iPhone)

1. Kijk op de pagina Maken in het gedeelte Uw ontwerpen en selecteer Ontwerpen.

2. Selecteer het ontwerp waarvoor het logo nodig is.

3. Selecteer Invoegen.

4. Kies uw logo-afbeelding.

5. Gebruik de hendels om de grootte en positie van het logo aan te passen.

6. Selecteer Gereed.

7. Selecteer de knop Terug.

Photoroom slaat uw productafbeelding op in Uw inhoud, die u kunt openen vanaf de pagina Maken.

Een logo toevoegen op de webapp

Zo voegt u een logo toe op de Wed App:

(Video toont Photoroom WebApp)

1. Ga op de pagina Aanmaken naar het gedeelte Uw ontwerpen en selecteer Ontwerpen.

2. Selecteer het ontwerp waarvoor je een logo nodig hebt.

3. Selecteer Afbeelding toevoegen.

4. Sleep je logo-afbeelding in het vak of klik in het vak om naar de logo-afbeelding te bladeren.

5. Gebruik de handgrepen om de grootte en positie van het logo aan te passen.

6. Selecteer Terug om terug te keren naar de pagina Maken.

Photoroom slaat uw afbeelding op in Uw inhoud, die u kunt openen vanaf de pagina Maken.