Hoe importeer je foto's uit Dropbox, Google Drive, iCloud, OneDrive?
Hoe importeer je foto's uit Dropbox, Google Drive, iCloud, OneDrive?
Matt Rouif avatar
Geschreven door Matt Rouif
Meer dan een week geleden bijgewerkt

U kunt uw foto's rechtstreeks importeren vanuit elke clouddienst die compatibel is met de Bestanden-app: iCloud, Dropbox, Google Drive, Box, One Drive. Hiervoor moet je selecteren:

• Tik op de knop +

• Tik op Importeren uit bestanden

• Selecteer de gewenste cloudservice

• Selecteer je foto

Vervolgens kunt u uw foto's zoals gebruikelijk bewerken. Merk op dat je ook direct terug kunt exporteren naar deze clouddienst.

Zorg er op iOS ook voor dat je Dropbox, Google Drive of iCloud apps verbonden zijn in de Bestanden app.

Merk op dat de exportvolgorde anders zal zijn door de importoptie Bestanden te gebruiken. Het is een huidige beperking op iOS waar we niet mee omgaan.