Hoe krijgt u toegang tot al uw foto's in Photoroom?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Met iOS 14 is de autorisatie om een app toegang te geven tot Foto's iets ingewikkelder geworden. Het is goed voor de privacy, maar de vraag die gesteld wordt is een beetje verwarrend.

Dus, als je ervoor kiest om toegang te geven tot "geselecteerde foto's". Je zult elke keer dat je Photoroom gebruikt door twee afbeeldingen picker moeten gaan.

Onze aanbeveling is om "Alle foto's" te selecteren, omdat dit de Photoroom-ervaring veel beter zal maken. Om uw voorkeuren te wijzigen in alle foto's, kunt u het volgende doen.

• Open de app Instellingen

• Zoek naar Photoroom

• Selecteer Foto's

• Selecteer Alle foto's

Hier is een demo