Creëer een reflectie-effect
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Een reflectie-effect kan een stijlvolle toets toevoegen aan minimalistische afbeeldingen en ze er nog professioneler laten uitzien.

An image of a colorful vase with a white background. There is a reflection effect at the bottom.

Om reflecties toe te voegen in Photoroom, gebruik je de functie Reflectie. Deze is beschikbaar wanneer u een ontwerp bewerkt en een voorgrondobject selecteert. Selecteer de link voor uw apparaat voor instructies:

Op iPhone en iPad

Een reflectie-effect maken op de iPhone- of iPad-versie van Photoroom:

(Video toont Photoroom op iPhone)

1. Selecteer op de pagina Maken de optie Uw inhoud en kies het ontwerp dat u wilt bewerken. U kunt ook Starten vanaf foto selecteren en een nieuw ontwerp maken.

2. Selecteer het voorgrondobject dat je wilt voorzien van het reflectie-effect.

3. Gebruik de schuifregelaar Reflectie om het reflectie-effect in te schakelen.

4. [Optioneel] Gebruik de schuifknop om de ondoorzichtigheid van de reflectie in te stellen. Dit is de hoeveelheid transparantie.

5. [Optioneel] Selecteer Verplaatsen en gebruik knijpbewegingen om de reflectie te verplaatsen. Selecteer Gereed om de verplaatsing te bevestigen.

6. [Optioneel] Gebruik de bewerkingsinstellingen om verdere wijzigingen in je afbeelding aan te brengen.

7. Selecteer Exporteren. Gebruik de exportinstellingen om je ontwerp op te slaan en te delen.

Op Android

Een reflectie-effect maken op de Android-versie van Photoroom:

(Video toont Photoroom op Android)

1. Op de pagina Maken selecteert u Uw inhoud en kiest u het ontwerp dat u wilt bewerken. U kunt ook Starten vanaf foto selecteren en een nieuw ontwerp maken.

2. Selecteer het voorgrondobject dat je wilt voorzien van het reflectie-effect.

3. Gebruik de schuifregelaar Reflectie om het reflectie-effect in te schakelen.

4. [Optioneel] Gebruik de schuifknop om de intensiteit van de reflectie in te stellen. Dit is de hoeveelheid transparantie.

5. [Optioneel] Selecteer Verplaatsen en gebruik knijpbewegingen om de reflectie te verplaatsen. Selecteer Gereed om de verplaatsing te bevestigen.

6. [Optioneel] Gebruik de bewerkingsinstellingen om verdere wijzigingen in je afbeelding aan te brengen.

7. Selecteer Exporteren. Gebruik de exportinstellingen om je ontwerp op te slaan en te delen.

Op de webapp

Een reflectie maken op de Web App (desktop) versie van Photoroom:

(Video toont Photoroom op Web App)

1. Log in op de webapp op app.photoroom.com

2. Selecteer Ontwerpen en kies het ontwerp dat u wilt bewerken. U kunt ook Creëer selecteren en een nieuw ontwerp maken.

3. Selecteer het voorgrondobject dat je wilt voorzien van het reflectie-effect.

4. Gebruik de schuifregelaar Reflectie om het reflectie-effect in te schakelen.

5. [Optioneel] Gebruik de schuifknop om de ondoorzichtigheid van de reflectie in te stellen. Dit is de hoeveelheid transparantie.

6. [Optioneel] Selecteer Verplaatsen en sleep de reflectie om deze te verplaatsen. Selecteer de pijl terug naast de kop Verplaatsen om de verplaatsing te bevestigen.

7. [Optioneel] Selecteer de rij Reflectie in de instellingen om de reflectieopties opnieuw weer te geven. Selecteer vervolgens Hoek en gebruik de schuifregelaar om het perspectief van de reflectie te wijzigen.

8. [Optioneel] Gebruik de bewerkingsinstellingen om verdere wijzigingen in je afbeelding aan te brengen.

9. Selecteer Downloaden om je ontwerp op te slaan en een lokale kopie te downloaden in de browser. Voer de naam in voor het downloadbestand en kies het formaat.