Ik heb een probleem met de login link
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het gebeurt dat de aanmeldingslink die u ontvangt om een account aan te maken, een manier om dit probleem op te lossen is het volgende.

Open de aanmeldingsmail die je hebt ontvangen :

• Via de klassieke Mail app,

• Of via Gmail via de Safari Browser.

Wanneer u Mail of Gmail via Safari gebruikt, moet u, nadat u lang op de aanmeldingslink hebt gedrukt, het volgende scherm te zien krijgen

In tegenstelling tot de vorige keer zou u de optie "openen in Photoroom" moeten zien. Als u daarop tikt, wordt u doorgestuurd naar de app.

Als de link te oud is, krijgt u mogelijk een foutmelding in de Photoroom app. Maak u geen zorgen, in dat geval stuurt u gewoon een link opnieuw naar uw e-mailadres.