Tips voor online wederverkopers
Hoe maak je geweldige foto's voor Depop
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Afbeeldingen zijn 80% van de verkoop, dus het gebruik van een goede fotografie-app is een essentieel onderdeel van het snel en goed verkopen op Depop.

De ideale afmeting voor Depop is een vierkante verhouding, 1:1, met een afmeting van 1280 pixels bij 1280 pixels. Deze canvasmaat vind je direct in de Photoroom app.

Maak 4 foto's

• Depop biedt de mogelijkheid om vier foto's te uploaden.

• Probeer een plek te vinden met goede verlichting, over het algemeen helpt dicht bij een raam.

• Maak vier foto's van je item. Een van de voorkant, zijkant, bovenkant en close-up is geweldig voor een handtas.

Bewerken in Photoroom

• Open Photoroom

• Tik op de knop "+" om met een foto te beginnen

• Tik op de knop "Meerdere" linksboven

• Selecteer de foto's die u net hebt genomen

• Selecteer een sjabloon voor Depop, een heldere en pop achtergrond werken geweldig. Een kleine witte omlijning is ook geweldig op Depop.

• Photoroom verwijdert automatisch de achtergrond.

• Bewerk de afbeeldingen indien nodig en valideer rechtsboven

Uploaden naar Depop

• Uploaden naar uw favoriete marktplaats

Hier is een video om alles te laten zien