Afmelden bij je account
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Volg de instructies voor uw apparaat (hieronder) om u af te melden bij uw account. Je kunt je niet afmelden bij alle apparaten tegelijk. U moet zich voor elk apparaat afzonderlijk afmelden.

Op iPhone en iPad

Om uit te loggen van uw account op de iPhone- of iPad-versie van Photoroom:

1. Selecteer op de pagina Aanmaken de optie Uw inhoud.

2. Selecteer het pictogram voor uw account (uw avatar).

3. Selecteer Uitloggen.

4. In het dialoogvenster Weet u zeker dat u wilt uitloggen? selecteert u Uitloggen om te bevestigen.

Photoroom meldt u alleen op dit apparaat af van uw account. Om uit te loggen op al uw apparaten, moet u naar elk apparaat gaan en u handmatig afmelden.

U kunt zich opnieuw aanmelden met uw bestaande account. U kunt zich ook aanmelden met een nieuw e-mailadres om een nieuwe account aan te maken.

Op Android

Om uit te loggen van uw account op de Android-versie van Photoroom:

1. Selecteer op de pagina Maken de optie Uw inhoud.

2. Selecteer het pictogram voor uw account (uw avatar).

3. Selecteer Uitloggen.

Photoroom logt u alleen op dit apparaat uit. Om uit te loggen op al uw apparaten, moet u naar elk apparaat gaan en u handmatig afmelden.

U kunt zich opnieuw aanmelden met uw bestaande account. U kunt zich ook aanmelden met een nieuw e-mailadres om een nieuwe account aan te maken.

Op de webapp

Om uit te loggen op de webapp (desktop) versie van Photoroom:

1. Selecteer het pictogram voor uw account (uw avatar).

2. Selecteer Uitloggen.

Photoroom logt u alleen op dit apparaat uit. Om uit te loggen op al uw apparaten, moet u naar elk apparaat gaan en u handmatig afmelden.

U kunt zich opnieuw aanmelden met uw bestaande account. U kunt zich ook aanmelden met een nieuw e-mailadres om een nieuwe account aan te maken.