PhotoRoom Web
Wat kan ik doen met Photoroom Web?
Eliot Andres avatar
Geschreven door Eliot Andres
Meer dan een week geleden bijgewerkt

De webtoepassing Photoroom is beschikbaar op https://www.photoroom.com/login/.

Hier ziet u wat u kunt doen op de Photoroom-webtoepassing:

• Foto's uploaden

• Foto's bewerken

• Uw creaties doorbladeren en bekijken vanaf uw Photoroom iOS-applicatie op uw bureaublad

• Uw creaties downloaden (jpg & png)

• Batches als zip of afzonderlijke foto's downloaden

• Foto's delen

Je hebt ook de optie om je te abonneren op Photoroom Pro op het web. Hiermee kun je afbeeldingen van hogere kwaliteit maken en wordt het "Photoroom"-logo, dat in de gratis versie onderaan de afbeeldingen wordt toegevoegd, automatisch verwijderd. Het biedt ook toegang tot veel meer sjablonen en aangepaste achtergronden. Je kunt Photoroom zelfs delen met je team.

De prijs van Photoroom Pro hangt af van je land en valuta. De prijs wordt weergegeven in het Pro-menu van de app

Dit is waar we aan werken en geleidelijk aan zullen uitbrengen: