Browser vraagt om elke afbeelding in een batch afzonderlijk op te slaan
Browser vraagt om elke afbeelding in een batch afzonderlijk op te slaan
Matt Rouif avatar
Geschreven door Matt Rouif
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als u de Photoroom Web App gebruikt op een desktop- of laptopcomputer, kan uw browser u vragen om elke afbeelding in een batch afzonderlijk op te slaan. Dit komt meestal omdat uw browser alleen is ingesteld om afzonderlijke bestanden te downloaden.

Volg de instructies in dit artikel om uw browser zo in te stellen dat meerdere bestanden kunnen worden gedownload: