Een afbeelding bijsnijden
Rose Chua avatar
Geschreven door Rose Chua
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je kunt een afbeelding bijsnijden om een ongewenst deel van een foto te verwijderen of om de compositie te krijgen die je wilt.

Opmerking: De bijsnijfunctie is alleen beschikbaar op iPhone, iPad en Android-apparaten.

De stappen om een ontwerp bij te snijden zijn vergelijkbaar op Apple- en Android-apparaten:

(Video toont Photoroom op iPhone)

1. Selecteer op de pagina Maken de optie Uw inhoud.

2. Selecteer het ontwerp dat u wilt bijsnijden.

Als u uw ontwerp nog niet hebt toegevoegd, selecteert u Nieuw maken en uploadt u een foto

3. Selecteer de instellingen voor het voorgrondobject.

4. Selecteer Uitsnede bewerken.

5. Selecteer het bijsnijdpictogram bovenaan.

6. Sleep de randen van het uitsnijdvak om delen van de afbeelding te verwijderen. Het gebied binnen het vak is wat overblijft na het bijsnijden

7. Selecteer Gereed.

8. Gebruik de handgrepen om het formaat en de positie van de bijgesneden afbeelding op de achtergrond aan te passen.

9. Deze stap is alleen van toepassing als je afbeelding een AI-gegenereerde achtergrond heeft.

Selecteer Achtergrond en vervolgens Achtergrond opnieuw genereren.

Je moet dit telkens doen als je de voorgrondobjecten wijzigt. De AI zal dan de achtergrond opnieuw ontwerpen zodat deze past bij de voorgrondobjecten

10. Selecteer het pictogram Terug om te voltooien.

Photoroom slaat uw bewerkte afbeelding op. U kunt deze openen vanuit Uw inhoud.