Hoe gebruik je AI achtergronden (ex Instant Backgrounds)?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

wat is AI-achtergronden?

De ideale sjabloon voor je producten vinden kan een lastige klus zijn.

Laten we het makkelijker en sneller maken dankzij de AI-achtergronden die je helpen om de afbeeldingen te maken die je zoekt!

hoeveel kost het?

AI-achtergronden maken deel uit van de Pro (en Business Tier) functies.

waar kan ik deze functie vinden?

Je hebt er toegang toe vanaf je mobiel en het web!

😃 Hoe kan ik beginnen met het maken van afbeeldingen?

1️⃣ Importeer je afbeelding met het product dat je wilt laten zien

2️⃣ De originele achtergrond wordt binnen een paar seconden verwijderd

3️⃣ Klik op "AI Backgrounds" bovenaan op mobiel of links op het web

4️⃣ Selecteer de gegenereerde sjabloon van je keuze

bekijk onze demo