De taal van Photoroom wijzigen
Jonathan Reed avatar
Geschreven door Jonathan Reed
Meer dan een week geleden bijgewerkt

U kunt de taal van de Photoroom app en website wijzigen. Selecteer de link voor uw versie voor instructies:

Op iPhone en iPad

De taal wijzigen die door Photoroom op iPhone en iPad wordt gebruikt:

(Video toont iPhone)

1. Zorg ervoor dat op uw iPhone of iPad meerdere talen zijn geïnstalleerd.

1. Open Instellingen.

2. Selecteer Algemeen.

3. Selecteer Taal en regio.

4. Als de taal die je wilt nog niet in de lijst met voorkeurtalen staat, selecteer je Taal toevoegen.

5. Kies de taal die je wilt installeren.

6. Kies of u wilt dat uw toestel overschakelt naar de nieuwe taal.

U hoeft niet over te schakelen naar de nieuwe taal, zorg er alleen voor dat deze wordt toegevoegd aan de lijst Voorkeurstaal

2. Navigeer terug naar het hoofdscherm Instellingen.

3. Scroll naar beneden naar de lijst met apps. Zoek Photoroom in de lijst.

4. Selecteer Photoroom.

5. Selecteer Taal in het gedeelte Voorkeurstaal en kies vervolgens de taal die u wilt dat de Photoroom app gebruikt.

Op Android

De taal wijzigen die Photoroom gebruikt op Android-toestellen:

(Video toont Android)

1. Open Instellingen.

2. Selecteer Apps.

3. Selecteer Photoroom.

4. Selecteer Taal.

5. Kies de taal die u wilt dat de Photoroom app gebruikt

Opmerking: Deze stappen gelden voor Android 14. Zoek voor andere versies online naar hulp bij het wijzigen van de app-taal voor uw versie van Android. De taal van de Photoroom app wordt op dezelfde manier ingesteld als de taal voor andere apps.

Op de webapp

Om de taal te wijzigen die door Photoroom op de Web App (desktop) wordt gebruikt:

(Video toont Photoroom op de Web App)

1. Log in op de webapp op https://app.photoroom.com/.

2. Selecteer het avatarpictogram voor uw profiel in de rechterbovenhoek.

3. Selecteer Uw profiel.

4. Selecteer de taal in het gedeelte Persoonlijke gegevens.

5. Sluit het dialoogvenster Uw profiel.

Op de website

De taal van de Photoroom-website wijzigen:

(Video toont Photoroom website in Google Chrome)

1. Bezoek de Photoroom website op www.photoroom.com.

2. Scroll naar beneden naar de voettekst.

3. Selecteer de taalknop, bijvoorbeeld Engels

Language button. It has a globe icon and the name of the currently used language, for example, English.
  4. Kies de taal die u op de website wilt gebruiken en sluit het dialoogvenster

Choose your language dialog. It has 4 columns that list the available languages.