De rol van een gebruiker in een team wijzigen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Elk team moet minstens één beheerder-gebruiker hebben en kan één of meer leden hebben. De admin-gebruiker heeft meer rechten dan de leden en kan:

• Leden uitnodigen voor een team

• Een lid verwijderen

• Een ander lid als admin instellen

• Zichzelf degraderen tot lid

• Zich abonneren op een Pro-abonnement voor het team (op de Web App).

Leden kunnen alleen:

• Leden uitnodigen voor een team

• Een team verlaten

Als je een admin-gebruiker bent, kun je de rollen van andere leden wijzigen. Je kunt bijvoorbeeld een lid instellen als admin.

Om de rol van een gebruiker in een team te wijzigen, moet u de Web App (desktop) versie van Photoroom gebruiken:

(Video toont Photoroom op de Web App)

1. Log in op de Web App op app.photoroom.com. U moet inloggen als beheerder van het team.

2. Selecteer bovenaan het linkerpaneel de teamwerkruimte die u wilt beheren.

3. Selecteer Team beheren.

4. Selecteer het menu met de drie stippen voor het lid dat je wilt wijzigen in beheerder.

5. Selecteer ofwel:

1. Instellen als admin om van een lid een admin te maken.

2. Als lid instellen om van een admin een lid te maken.

6. Sluit het dialoogvenster Team.