Hoe u de reden waarom u Photoroom gebruikt kunt wijzigen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wanneer u uw Photoroom-voorkeuren voor het eerst instelt, vragen we u ons te vertellen waarom u Photoroom gebruikt. Dit helpt ons om u relevante inhoud te bieden. U kunt ons bijvoorbeeld vertellen dat u Photoroom gebruikt voor e-commerce.

Op mobiele apparaten (iPhone, iPad, Android) kunt u uw reden voor het gebruik van Photoroom wijzigen:

(Video toont Photoroom op iPhone)

1. Selecteer op de pagina Maken de optie Uw inhoud.

2. Selecteer de optie voor uw account.

3. Selecteer Activiteit.

4. Kies de reden waarom u Photoroom gebruikt

iphone showing the Activity page. It has options for each reason for using Photoroom. These are Reselling, Creator, eCommerce, Small Business, Having Fun, and Other.
  5. Selecteer het pictogram Terug om terug te keren naar uw account.