PhotoRoom Web
Batch bewerken met AI-achtergronden en AI-schaduwen op het web
Batch bewerken met AI-achtergronden en AI-schaduwen op het web
Elise Petrovic avatar
Geschreven door Elise Petrovic
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je kunt nu de batchmodus gebruiken met AI-achtergronden op de webversie van Photoroom om snel een samenhangende AI-achtergrond toe te passen op meerdere afbeeldingen tegelijk. Je kunt ook de batchmodus toepassen met AI-schaduwen zodat je tijd kunt besparen door realistische schaduwen toe te voegen aan meerdere afbeeldingen tegelijk.

Zo werkt het:

1. Ga naar de computer (desktop) versie van Photoroom: app.photoroom.com

2. Log in met uw Photoroom account

3. Klik op "Batch" aan de linkerkant

4. Upload tot 50 afbeeldingen tegelijk

5. Nadat al uw achtergronden zijn verwijderd, klikt u op "AI Backgrounds" bovenaan om de AI-achtergronden te kiezen die u wilt (bijv. berg, zonsondergang)

6. Als je een individuele foto wilt bewerken, klik je er gewoon op. Als je de achtergrond wilt aanpassen, klik je linksonder op AI-achtergronden, kies je opnieuw de achtergrond die je wilt en klik je op "meer genereren" totdat je het gewenste resultaat hebt gevonden

7. Als je tevreden bent met al je afbeeldingen, kun je klikken op "je afbeeldingen downloaden"

Update augustus 2023: we hebben een paar dingen verbeterd sinds de lancering van deze functie

1. Snellere snelheid

2. Het "potlood" is ook beschikbaar binnen AI-achtergronden zodat je je eigen achtergrond kunt aanpassen in Batch-modus

3. hogere consistentie (bèta) - als je de knop "hoge consistentie" aanzet binnen AI Achtergronden in de Batch-modus, zie je meer vergelijkbare resultaten. Het is nog niet perfect, maar in de toekomst zou je nog betere resultaten moeten zien

FAQs

Hoe verschilt Batch + AI-achtergrond (AI gegenereerd) van Batch + sjablonen?

• De AI achtergronden en schaduwen passen zich op intelligente wijze aan je product aan, wat betekent dat als je een batch op 40 afbeeldingen toepast, elke afbeelding zijn eigen individuele belichting of scèneaanpassing heeft die zeer realistische en professioneel uitziende producten produceert.

• De reguliere sjablonen hebben een limiet aan opties om uit te kiezen

• (Binnenkort beschikbaar) Met aangepaste AI-achtergrond (het potlood) in batchmodus kun je een oneindig aantal mogelijkheden creëren voor elke achtergrond die je maar wilt

Is deze functie beschikbaar op iPhone of Android?

• nog niet, deze is momenteel alleen beschikbaar op het web, maar we verzamelen feedback van gebruikers en werken aan de mobiele versie. Blijf op de hoogte!

• Als je wilt dat deze functie sneller beschikbaar is op mobiel, kun je je hier aanmelden voor een kort gesprek met ons team om ons feedback te geven over je ervaring met de webversie: https://calendly.com/jeanette-photoroom/user-interview-with-photoroom

Werkt "het potlood" hier ook met batch?

• Ja, we hebben deze functie zojuist ingeschakeld

Krijg ik exact dezelfde achtergrond voor al mijn foto's in mijn batchbewerking als ik dezelfde AI-achtergrond toepas?

• Nee, uw foto's zouden erg op elkaar lijken, maar AI past zich aan elke foto aan om de meest realistische look voor elke foto te produceren. Ons team werkt voortdurend aan het verbeteren van de consistentie, dus dit zou in de toekomst ook kunnen verbeteren

Waarom krijg ik rare afbeeldingsresultaten zoals vervormingen en inconsistente resultaten?

• AI-gegenereerde afbeeldingen zijn nog niet perfect, maar ons team werkt aan het verbeteren van het algoritme zodat je in de toekomst meer consistentie en een hogere kwaliteit krijgt. Het kan zijn dat je door verschillende opties moet bladeren voordat je het gewenste resultaat vindt.

Hoeveel batchafbeeldingen kan ik genereren?

• Het zou hetzelfde moeten zijn als voorheen - 50 afbeeldingen voor Pro en 500 afbeeldingen voor Business. Dit is onder voorbehoud.

Werkt dit voor gratis gebruikers? Voor zakelijke gebruikers?

• Dit is beschikbaar voor zowel Pro als Business gebruikers en is al inbegrepen in hun plannen zonder extra kosten.

• Het is niet beschikbaar voor gratis gebruikers

Kan ik elke afzonderlijke afbeelding bewerken?

• Ja, u kunt elke afbeelding aanpassen nadat u de batch hebt toegepast

Moet ik extra betalen voor deze functie?

• Nee, dit is al inbegrepen in het Pro- en Business-plan.

Hoeveel tijd kost het om een batch met AI-achtergronden of AI-schaduwen te genereren?

• Het duurt even lang als een gewone batch. Het zou seconden moeten zijn, maar het hangt ook af van hoeveel afbeeldingen je hebt