Een favoriete afbeelding toevoegen aan een ander ontwerp
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je kunt afbeeldingen opslaan in je favoriete assets & brand kit en ze dan hergebruiken in andere ontwerpen. Je kunt bijvoorbeeld een verkoopafbeelding als favoriet hebben en deze toevoegen aan een aantal van je productafbeeldingen.

De functie Favorite Assets & Brand Kit is alleen beschikbaar op iPhone, iPad en Android. Het werkt op dezelfde manier op iOS en Android.

(Video toont Photoroom op Android)

1. Selecteer op de pagina Maken de optie Uw inhoud en selecteer vervolgens de afbeelding die u wilt bewerken.

Je kunt ook een nieuw ontwerp maken en dat bewerken

2. Selecteer Invoegen.

3. Scroll naar beneden naar Favorieten en selecteer het pictogram Scans

Kies de favoriete afbeelding die u aan uw ontwerp wilt toevoegen.

Photoroom voegt uw favoriete afbeelding toe in het formaat en op de positie die zijn ingesteld toen de afbeelding als favoriet werd opgeslagen. Indien nodig kunt u het formaat en de positie wijzigen in uw nieuwe ontwerp. De wijzigingen hebben alleen invloed op uw nieuwe ontwerp

Tip: u kunt een favoriete afbeelding toevoegen aan een ontwerp, de grootte en positie ervan wijzigen en deze vervolgens opslaan als nieuwe favoriet door het sterpictogram boven aan de instellingen te selecteren.