Een favoriet item verwijderen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als je favoriete afbeeldingen (scans), tekst of achtergronden hebt die je niet meer nodig hebt, kun je deze verwijderen. Je kunt bijvoorbeeld seizoensafbeeldingen verwijderen die je elk jaar vervangt door nieuwe ontwerpen.

Selecteer de link voor je apparaat voor instructies:

Opmerking: de functie Favorite Assets & Brand Kit is alleen beschikbaar op iPhone, iPad en Android.

Op iPhone en iPad

Een favoriet item verwijderen op iOS:

(Video toont Photoroom op iPhone)

1. Selecteer Uw inhoud op de pagina Maken.

2. Selecteer Favoriete onderdelen & merkkit.

3. Selecteer Scans, Teksten of Achtergronden.

4. Selecteer de optie Selecteren in de rechterbovenhoek.

5. Selecteer de favoriete onderdelen die je wilt verwijderen. Selecteer de cirkel in de bovenhoek van elk onderdeel.

6. Selecteer het prullenbakpictogram onderaan om de favoriet(en) te verwijderen.

Als je een favoriet asset verwijdert, verwijder je het alleen uit je favorieten. Als je het al in andere ontwerpen hebt ingevoegd, bestaat het nog steeds in die ontwerpen.

Op Android

Een favoriet item verwijderen op Android:

(Video toont Photoroom op Android)

1. Selecteer Uw inhoud op de pagina Maken.

2. Selecteer Favoriete onderdelen & merkkit.

3. Selecteer Scans, Teksten of Achtergronden.

4. Selecteer de favoriete onderdelen die u wilt verwijderen.

5. Selecteer het prullenbakpictogram in de bovenhoek om het item te verwijderen.

Als je een favoriet item verwijdert, verwijder je het alleen uit je favorieten. Als je het al in andere ontwerpen hebt ingevoegd, blijft het in die ontwerpen staan.