Batch-modus in PhotoRoom
Een favoriet item toevoegen aan een batch afbeeldingen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je kunt de batchmodus gebruiken om een favoriet onderdeel, zoals een logo of een badge voor een speciale aanbieding, aan veel afbeeldingen tegelijk toe te voegen. Je kunt bijvoorbeeld een verkooplabel toevoegen aan zes afbeeldingen in een collectie. We noemen een verzameling een "batch".

Selecteer de link voor je apparaat voor instructies:

Opmerking: De favorietenassets & merkkit zijn alleen beschikbaar op iPhone, iPad en Android. U kunt geen favorieten toevoegen op de webapp.

Op iPhone en iPad

Voor deze instructies gaan we ervan uit dat u al een favoriete afbeelding hebt ingesteld (zie Een afbeelding toevoegen aan uw favorieten).

Wanneer u een favoriete afbeelding hebt ingesteld:

(Video toont Photoroom op iPhone)

1. Selecteer Batch-modus op de pagina Maken.

2. Selecteer Batch starten.

3. Selecteer alle afbeeldingen die u in de batch wilt opnemen en selecteer vervolgens Toevoegen.

4. Selecteer een sjabloon voor de achtergrond.

5. Selecteer een van de afbeeldingen in de batch om deze te bewerken.

6. Selecteer Invoegen.

7. Selecteer Favorieten.

8. Selecteer het favoriete item dat je wilt toevoegen.

9. Selecteer het pictogram Terug.

10. Selecteer bij de prompt

Photoroom is displaying a prompt. It asks if you would like to apply these changes to the whole batch. There is an apply to all button and a preview of the image.
    1. Selecteer Toepassen op alle om uw wijzigingen toe te voegen aan alle afbeeldingen in de batch.

2. Wacht tot de prompt verdwijnt als u de wijzigingen alleen wilt toepassen op één afbeelding in de batch

11. Selecteer Exporteren.

12. Selecteer:

1. Afbeelding opslaan
      Om de afbeeldingen op te slaan in de fotogalerij van uw apparaat.

2. Delen
      Om uw afbeeldingen te delen met andere apparaten en platforms.

3. Save to Files
      Om de afbeeldingsbestanden op te slaan in een map op uw apparaat.

4. Maak er een video van
      Om een video van uw afbeeldingen te maken.

5. Exporteren naar web
      Om de afbeeldingen naar uw desktopaccount te uploaden

13. Selecteer Gereed om terug te keren naar de Batch-pagina

Op Android

Voor deze instructies gaan we ervan uit dat u al een favoriete afbeelding hebt ingesteld (zie Een afbeelding toevoegen aan uw favorieten).

Wanneer u een favoriete afbeelding hebt ingesteld:

(Video toont Photoroom op Android)

1. Selecteer Batch op de pagina Maken.

2. Selecteer Nieuwe batch starten.

3. Selecteer alle afbeeldingen die u in de batch wilt opnemen en selecteer vervolgens de knop <aantalafbeeldingen> toevoegen.

4. Selecteer een sjabloon voor de achtergrond.

5. Selecteer een van de afbeeldingen in de batch om deze te bewerken.

6. Selecteer Invoegen.

7. Blader naar het gedeelte Favorieten en selecteer Scans, Teksten of Achtergronden, afhankelijk van het type favoriet dat je wilt.

8. Selecteer het favoriete item.

9. Selecteer het pictogram Terug.

10. Kies bij de prompt

Photoroom is displaying a prompt. It asks if you would like to apply these changes to the whole batch. There is an apply to all button and a preview of the image.
    1. Selecteer Toepassen op alles om uw wijzigingen toe te voegen aan alle afbeeldingen in de batch.

Als de prompt wordt gesloten voordat u de tijd hebt gehad om Alles toepassen te selecteren, selecteert u de afbeelding en selecteert u vervolgens Terug. De prompt verschijnt opnieuw

2. Selecteer de X in de hoek of wacht tot de prompt verdwijnt als je de wijzigingen alleen wilt toepassen op één afbeelding in de batch

11. Selecteer Exporteren.

12. Selecteer:

1. Opslaan in galerij
      Om de afbeeldingen op te slaan in de fotogalerij van uw telefoon.

2. Delen
      Om uw afbeeldingen te delen met andere apparaten en platforms

13. Selecteer Terug om terug te keren naar de pagina Batch.