Inhoud van de ene teamwerkruimte naar de andere verplaatsen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Met de functie Team kun je een ontwerp verplaatsen van de ene werkruimte naar de andere. Je kunt bijvoorbeeld een ontwerp van je persoonlijke werkruimte naar de werkruimte van een verkoopteam verplaatsen.

Het verplaatsen van een ontwerp van de ene werkruimte naar de andere wordt momenteel alleen ondersteund op iPhone, iPad en Android.

Op dit moment kun je geen ontwerp verplaatsen tussen werkruimten op de Web App. Als omweg kun je proberen het ontwerp te downloaden en het vervolgens in de andere werkruimte te importeren als een nieuw ontwerp. Wanneer je het hebt geïmporteerd, selecteer je de oorspronkelijke achtergrondsjabloon.

Op iPhone, iPad en Android

De stappen voor het verplaatsen van een ontwerp van de ene persoonlijke werkruimte of teamwerkruimte naar de andere zijn vergelijkbaar op iOS en Android:

(Video toont Photoroom op Android)

1. Selecteer uw inhoud.

2. Selecteer de werkruimte die het ontwerp bevat dat u wilt verplaatsen.

3. Selecteer het gestippelde menu ( ... ) voor het ontwerp dat u wilt verplaatsen.

4. Selecteer Verplaats naar ander team.

5. Kies het team dat het verplaatste ontwerp zal ontvangen.

Om te controleren of het ontwerp is verplaatst, selecteer je Uw inhoud en schakel je over naar de teamwerkruimte die het ontwerp had moeten ontvangen. Je zou het ontwerp moeten kunnen zien in de sectie Teamontwerpen (of Jouw ontwerpen als je naar een persoonlijke werkruimte bent verplaatst).

Opmerking: de functie Verplaatsen verwijdert een ontwerp uit een werkruimte en slaat het op in een andere werkruimte. Het kopieert geen ontwerp van de ene werkruimte naar de andere.