Beheer de toegang van het team tot sjablonen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als u zich via de webapp hebt geabonneerd op Photoroom, kunt u bepalen welke sjablonen uw team kan gebruiken.

U kunt ervoor kiezen om uw team toegang te geven tot:

• Alle Sjablonen, inclusief de kant-en-klare Sjablonen zoals Classics.

• AlleenTeam Sjablonen . Dit zijn aangepaste sjablonen die zijn gemaakt door leden van dat team.

Opmerking: U hebt geen toegang tot deze functie als u een abonnement hebt op Photoroom via de Apple Store of Google Play Store.

Om de toegang van een team tot sjablonen te regelen:

(Video toont Photoroom op Web App)

1. Log in op de Photoroom Web App.

U moet de teambeheerder zijn (maker van het team)

2. Selecteer Team beheren.

3. Vouw in de zijbalk de opties voor uw team uit en selecteer vervolgens Teamvoorkeuren.

4. Gebruik de schuifregelaar om Photoroom in te stellen op Alleen sjablonen voor team weergeven.

Als deze functie is ingeschakeld, kunnen uw Teamleden alleen uw Team-sjablonen gebruiken.

Als deze functie is uitgeschakeld, kan uw Team alle beschikbare sjablonen gebruiken.