Alle collectiesTeams en samenwerkingTeamwerkruimtes
De toegang van teams tot sjablonen beheren
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als u zich hebt geabonneerd op Photoroom vanuit de Web App, kunt u bepalen welke sjablonen uw team kan gebruiken.

U kunt ervoor kiezen om uw team toegang te geven tot:

• Alle sjablonen, inclusief de kant-en-klare sjablonen zoals Classics.

• AlleenTeam Sjablonen . Dit zijn aangepaste sjablonen die gemaakt zijn door leden van dat team.

Opmerking: U heeft geen toegang tot deze functie als u zich heeft geabonneerd op Photoroom vanuit de Apple Store of Google Play Store.

Om de toegang van een team tot sjablonen te beheren:

(Video toont Photoroom op Web App)

1. Log in op de Photoroom Web App op app.photoroom.com.

U moet de teambeheerder zijn (maker van het team)

2. Selecteer Team beheren.

3. Vouw in de zijbalk de opties voor uw team uit en selecteer vervolgens Teamvoorkeuren.

4. Gebruik de schuifknop om Photoroom in te stellen op Alleen sjablonen voor team weergeven.

Wanneer deze functie is ingeschakeld, kunnen uw teamleden alleen uw teamsjablonen gebruiken.

Wanneer deze functie is uitgeschakeld, kan uw team alle beschikbare sjablonen gebruiken.