De app Photoroom downloaden
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je kunt de Photoroom-app downloaden op iPhone, iPad, Mac (M1-chip en nieuwer) en Android-apparaten.

Selecteer de link voor uw apparaat voor instructies:

Opmerking: op pc's en Macs zonder M1-chip of nieuwer kunt u alleen de desktopversie van Photoroom gebruiken. We noemen de desktopversie de Web App. Je hebt toegang via een browser op dit adres: https://app.photoroom.com/.

Op iPhone en iPad

De Photoroom-app downloaden op iPhone of iPad:

(Video toont installatie van Photoroom op iPhone)

1. Start de App Store.

2. Selecteer Zoeken.

3. Zoek naar Photoroom.

4. Selecteer Get en wacht tot de installatie is voltooid.

5. Selecteer Openen.

6. Volg de instructies op het scherm om de app voor de eerste keer in te stellen.

Op Mac (M1 en hoger)

Het Photoroom-programma downloaden voor gebruik op een Apple Mac met een M1-chip (of nieuwer):

(Video toont installatie van Photoroom-app op Mac Mini)

1. Start de App Store.

2. Selecteer Zoeken.

3. Zoek naar Photoroom.

4. Selecteer Get en wacht tot de installatie is voltooid.

5. Selecteer Openen.

6. Volg de instructies op het scherm om het programma voor de eerste keer in te stellen.

Opmerking: Op Macs met de M1-chip of nieuwer kun je de Photoroom-app of de desktopversie (Web App) gebruiken. Je hebt toegang via een browser op dit adres: https://app.photoroom.com/.

Op Android

De Photoroom app downloaden op een Android toestel:

(Video toont installatie van Photoroom op Android)

1. Start de Google Play Store-app en log in met uw Google-account.

2. Zoek in het scherm Apps naar Photoroom.

3. Selecteer Installeren en wacht tot de installatie is voltooid.

4. Selecteer Openen.

5. Volg de instructies op het scherm om de app voor de eerste keer in te stellen.