Een AI-achtergrond toevoegen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In de Pro- en Business-plannen kun je een AI-achtergrond toevoegen aan een ontwerp. Dit is een geweldige manier om een thema-achtergrond te krijgen die speciaal voor jouw afbeelding is ontworpen.

Side-by-side comparison of images. The left image is a boot with a white background. The right image is the same boot but with a forest floor background.

Wanneer je een ontwerp maakt of bewerkt, kun je ofwel:

• Een van de voorgestelde AI-achtergronden gebruiken

• Een aangepaste vraag invoeren om de AI de achtergrond te laten maken die jij wilt (zie Je eigen AI-achtergronden maken).

Om te leren hoe je AI-achtergronden toevoegt, selecteer je de link voor jouw apparaat:

Opmerking: AI-achtergronden is de nieuwe naam voor Instant Backgrounds.

Op iPhone en iPad

Een AI-achtergrond toevoegen op de iPhone- of iPad-versie van Photoroom:

(Video toont Photoroom op de iPhone)

1. Op de pagina Maken selecteert u Start vanaf foto.

U kunt ook AI-achtergronden selecteren in de sectie Gereedschappen. Kies een foto om te importeren en ga dan verder vanaf stap 4

2. Kies een foto om te importeren.

3. Selecteer AI-achtergronden.

4. Ofwel:

1. Zoek een achtergrond door een beschrijving in te voeren in het zoekveld bovenaan.

2. Kies een AI-achtergrond uit de verschillende voorgestelde categorieën.

3. Selecteer het bewerkingspictogram in de bovenhoek en voer een aangepaste prompt in. Zie Uw eigen AI-achtergronden maken met aangepaste aanwijzingen voor meer informatie over aangepaste aanwijzingen

5. Wanneer u een achtergrond selecteert, genereert Photoroom 4 afbeeldingen. U kunt een van deze afbeeldingen selecteren of Genereer er nog 4 om er meer te maken.

6. [Optioneel] Selecteer Grootte wijzigen en stel de grootte en oriëntatie voor uw afbeelding in. Selecteer Gereed om te bevestigen.

7. Selecteer de AI-achtergrond die u wilt gebruiken.

8. [Optioneel] Gebruik de bewerkingsopties, zoals Invoegen, Tekst en Schaduwen om verdere wijzigingen aan te brengen.

9. Selecteer Exporteren. Gebruik de exportopties om je ontwerp op te slaan en te delen. U vindt het ontwerp in Uw ontwerpen.

10. Selecteer Gereed.

Op Android

Een AI-achtergrond toevoegen op de Android-versie van Photoroom:

(Video toont Photoroom op Android)

1. Op de pagina Maken selecteert u Start vanaf foto.

U kunt ook AI-achtergronden selecteren in de sectie Gereedschappen. Kies een foto om te importeren en ga dan verder vanaf stap 4

2. Kies een foto om te importeren.

3. Selecteer AI-achtergronden.

4. Ofwel:

1. Zoek een achtergrond door een beschrijving in te voeren in het zoekveld bovenaan.

2. Kies een AI-achtergrond uit de verschillende voorgestelde categorieën.

3. Selecteer het bewerkingspictogram in de bovenhoek en voer een aangepaste prompt in. Zie Uw eigen AI-achtergronden maken met aangepaste aanwijzingen voor meer informatie over aangepaste aanwijzingen

5. Wanneer u een achtergrond selecteert, genereert Photoroom 4 afbeeldingen. U kunt een van deze afbeeldingen selecteren of Genereer er nog 4 om er meer te maken.

6. [Optioneel] Selecteer Grootte aanpassen en stel de grootte en oriëntatie voor uw afbeelding in. Selecteer Gereed om te bevestigen.

7. Selecteer de AI-achtergrond die u wilt gebruiken.

8. [Optioneel] Gebruik de bewerkingsopties, zoals Invoegen, Tekst en Schaduwen om verdere wijzigingen aan te brengen.

9. Selecteer Exporteren. Gebruik de exportopties om je ontwerp op te slaan en te delen. U vindt het ontwerp in Uw ontwerpen.

10. Selecteer Gereed.

Op de webapp

Een AI-achtergrond toevoegen op de Web App

(Video toont Photoroom Web App)

1. Log in op de webapp op app.photoroom.com

2. Controleer in de linkerbovenhoek of u zich in de juiste werkruimte bevindt. Bijvoorbeeld uw persoonlijke ruimte of een teamwerkruimte.

3. Selecteer Selecteer een foto.

U kunt ook AI-achtergronden selecteren in het gedeelte Extra

4. Kies een foto om te importeren.

5. [Optioneel] Selecteer Grootte aanpassen en kies de canvasgrootte voor uw afbeelding.

6. [Optioneel] Gebruik de handgrepen om het formaat en de positie van de voorgrondobjecten aan te passen.

7. Selecteer AI-achtergronden.

8. Hier kunt u

1. Een achtergrondzoeken door een beschrijving in te voeren in het zoekveld bovenaan.

2. Kies een AI-achtergrond uit de verschillende voorgestelde categorieën.

3. Selecteer Een achtergrond maken en gebruik een aangepaste aanwijzing om een achtergrond te maken. Zie Uw eigen AI-achtergronden maken met aangepaste aanwijzingen voor meer informatie over aangepaste aanwijzingen

9. Photoroom genereert 4 afbeeldingen. U kunt een van deze afbeeldingen gebruiken of Genereer er nog 4 om er meer te maken.

10. Selecteer de AI-achtergrond die u wilt gebruiken.

11. [Optioneel] Gebruik de bewerkingsfuncties om verdere wijzigingen aan te brengen.

12. Selecteer Download om een lokale versie te downloaden in de browser. Voer de bestandsnaam in en kies het bestandstype voor de download. Photoroom slaat het ook op in Uw ontwerpen.