Contact Photoroom
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om in contact te komen met de klantenservice van Photoroom, stuurt u ons een bericht vanuit de Photoroom app. Selecteer voor instructies de koppeling voor uw apparaat:

Als u geen contact met ons kunt opnemen via de Photoroom app, stuur ons dan een e-mail.

Op iPhone, iPad en Android

Als u een Photoroom-gebruiker bent, kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen via de Photoroom-app. Deze berichten gaan rechtstreeks naar ons klantenondersteuningscentrum en we zullen ze meestal sneller beantwoorden dan e-mails.

Het proces om contact met ons op te nemen is vergelijkbaar op iPhone, iPad en Android.

(Video toont Photoroom op Android)

1. Selecteer op de pagina Aanmaken het Help-pictogram bovenaan

Close up of top of Photoroom app on Android. A callout arrow and box highlight the help icon in the top right.
  2. Selecteer Contact opnemen met het Photoroom-team(Chatten met het Photoroom-team op iPhone en iPad).

3. Kies de optie voor het type bericht dat u ons wilt sturen.

4. Voer uw bericht in.

Wij bevestigen vervolgens dat we uw bericht hebben ontvangen. Een van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met u op via het opgegeven e-mailadres. We zullen ook enkele nuttige artikelen uit het Helpcentrum voorstellen.

Op de webapp

U kunt contact opnemen met Photoroom via de Web App:

(Video toont Photoroom op de Web App)

1. Selecteer op de pagina Aanmaken het Help-pictogram in de rechterbenedenhoek.

2. Kies de optie voor het type bericht dat u ons wilt sturen.

3. Voer uw bericht in.

Wij bevestigen vervolgens dat we uw bericht hebben ontvangen. Een van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met je op via het opgegeven e-mailadres. We zullen ook enkele nuttige artikelen uit het Helpcentrum voorstellen.

Contact opnemen via e-mail

Als u niet in staat bent om contact op te nemen met Photoroom via de app, kunt u in plaats daarvan contact met ons opnemen via e-mail.

Stuur uw e-mail naar:

Als uw verzoek betrekking heeft op onze API, neem dan hier contact met ons op:

We streven ernaar om vragen per e-mail binnen 24-48 uur te beantwoorden.