Betalingsgegevens wijzigen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als je het Pro- of Business-abonnement hebt, kan het voorkomen dat je je betalingsgegevens moet wijzigen. Bijvoorbeeld als een creditcard is verlopen.

Als je wilt weten hoe je je betalingsgegevens kunt wijzigen, selecteer je de link voor je apparaat:

Op iPhone, iPad en Android

Als u een abonnement op Photoroom hebt via een iPhone, iPad of Android-apparaat, is uw abonnement gekoppeld aan uw Apple-account of Google-account.

Als u wijzigingen wilt aanbrengen, moet u de betalingsgegevens voor uw Apple/Google-account wijzigen.

Zie voor instructies:

Op de webapp

Om uw betalingsgegevens te wijzigen voor abonnementen die zijn afgesloten via de Web App (desktop) versie van Photoroom:

Betalingsgegevens voor een persoonlijk abonnement

De betalingsgegevens voor een persoonlijk abonnement wijzigen:

(Video toont Photoroom op Web App)

1. Meld u aan bij de Web App op: https://app.photoroom.com/

2. Selecteer uw profiel-avatar in de rechterbovenhoek.

3. Selecteer Uw facturering.

4. Selecteer Abonnement beheren.

5. Selecteer het potloodpictogram naast uw huidige betalingsmethode.

6. Selecteer Betalingsmethode toevoegen.

7. Voer de gegevens van uw nieuwe betaalmethode in.

8. Selecteer Bijwerken.

Betalingsgegevens voor een teamabonnement

De betalingsgegevens voor een teamabonnement wijzigen:

(Video toont Photoroom op Web App)

1. Log in op de Web App op: https://app.photoroom.com/. U moet inloggen als beheerder voor het team.

2. Selecteer de Team-werkruimte linksboven.

3. Selecteer Team beheren.

4. Selecteer Teamfacturering.

5. Selecteer Abonnement beheren.

6. Selecteer het potloodpictogram naast je huidige betalingsmethode.

7. Selecteer Betalingsmethode toevoegen.

8. Voer de gegevens van je nieuwe betaalmethode in.

9. Selecteer Bijwerken.