Een laag dupliceren
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wanneer u een afbeelding importeert, analyseert Photoroom uw foto en maakt lagen aan voor de achtergrond- en voorgrondobjecten. Soms wil je extra kopieën maken van de objecten en een manier om dit te doen is door een duplicaat van een laag te maken.

Duplicaatlagen zijn handig als je wilt:

• Meerdere versies van een object in hetzelfde ontwerp, misschien in verschillende kleuren.

• Alle objecten die momenteel op één laag staan wilt behouden, maar ze in plaats daarvan op afzonderlijke lagen wilt hebben. Je kunt de laag dupliceren en dan de functie Uitknippen gebruiken om delen te verwijderen als dat nodig is.

Selecteer voor instructies de link voor je apparaat:

Op iPhone en iPad

Een laag dupliceren op iPhone of iPad:

(Video toont Photoroom op iPhone)

1. Selecteer op de pagina Maken de optie Uw inhoud en vervolgens het ontwerp dat u wilt bewerken. Je kunt ook een nieuw ontwerp maken en dat bewerken.

2. Selecteer Lagen.

3. Selecteer de laag die je wilt kopiëren.

4. Blader naar beneden in de instellingen van de laag en selecteer Dupliceren. Photoroom voegt een kopie van de laag toe aan je ontwerp.

5. Verplaats en pas de grootte van de lagen naar wens aan.

6. Gebruik de instellingen van elke laag om styling toe te passen, zoals helderheid, kleur en schaduwen.

7. Selecteer Exporteren en gebruik de instellingen om je ontwerp op te slaan en te delen.

Op Android

Een laag dupliceren op Android:

(Video toont Photoroom op Android)

1. Selecteer op de pagina Maken de optie Uw inhoud en selecteer vervolgens het ontwerp dat u wilt bewerken. Je kunt ook een nieuw ontwerp maken en dat bewerken.

2. Selecteer de optie Lagen.

3. Selecteer de laag die je wilt kopiëren.

4. Scroll naar beneden in de instellingen van de laag en selecteer Dupliceren. Photoroom voegt een kopie van de laag toe aan je ontwerp.

5. Verplaats en pas de grootte van de lagen naar wens aan.

6. Gebruik de instellingen van elke laag om styling toe te passen, zoals helderheid, kleur en schaduwen.

7. Selecteer Exporteren en gebruik de instellingen om je ontwerp op te slaan en te delen.

Op de webapp

Een laag dupliceren op de Web App (desktop):

(Video toont Photoroom op Web App)

1. Selecteer op de startpagina Ontwerpen in de sectie Uw inhoud. Selecteer vervolgens het ontwerp dat u wilt bewerken. U kunt ook een nieuw ontwerp maken en dat bewerken.

2. Selecteer de laag die je wilt kopiëren.

3. Scroll naar beneden in de instellingen van de laag en selecteer Dupliceren. Photoroom voegt een kopie van de laag toe aan je ontwerp.

4. Verplaats en pas de grootte van de lagen naar wens aan.

5. Gebruik de instellingen van elke laag om styling toe te passen, zoals helderheid, kleur en schaduwen.

6. Selecteer Downloaden om je ontwerp op te slaan en een lokale kopie te downloaden.