Je factureringsgegevens wijzigen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Moet je de factureringsgegevens wijzigen, zoals het adres of btw-nummer voor je account? De manier waarop u de wijzigingen kunt aanbrengen, is afhankelijk van de manier waarop u uw abonnement hebt aangeschaft.

Selecteer voor instructies de koppeling voor de winkel waar u uw Photoroom-abonnement hebt gekocht:

Opmerking: Zie Uw abonnement annuleren als u uw abonnement wilt beëindigen.

Apple App Store

Als u uw Photoroom-abonnement via de App Store hebt aangeschaft, zijn uw factureringsgegevens ingesteld in uw App Store-account. Als u uw factureringsgegevens wilt wijzigen, zoals uw adres of BTW-nummer, moet u uw App Store-account bijwerken.

Photoroom kan uw App Store-factureringsgegevens niet bijwerken.

Neem contact op met Apple support voor hulp bij het bijwerken van uw App Store-account.

Google Play Store

Als u uw Photoroom-abonnement via de Google Play Store hebt aangeschaft, zijn uw factureringsgegevens ingesteld in uw Play Store-account. Als u uw factureringsgegevens, zoals adres of btw-nummer, wilt wijzigen, moet u uw Play Store-account bijwerken.

Photoroom kan uw Play Store-factureringsgegevens niet bijwerken.

Neem voor hulp bij het bijwerken van uw Play Store-account contact op met de ondersteuning van Google Play.

Web-app

Als u zich op Photoroom hebt geabonneerd via onze Web App (desktop), kunt u uw factureringsgegevens bijwerken in de instellingen voor Abonnement beheren.

(Video toont Photoroom op de Web App)

1. Log in op Photoroom op app.photoroom.com.

2. Selecteer op de startpagina Abonnement beheren. U kunt ook rechtsboven uw profielavatar selecteren en vervolgens Uw facturering selecteren.

3. Selecteer Abonnement beheren.

4. Gebruik de opties om uw factureringsgegevens bij te werken:

1. Selecteer het potloodpictogram naast de betaling bovenaan om de huidige betalingsgegevens te bewerken.

2. Selecteer +Betalingsmethode toevoegen om een andere manier van betalen toe te voegen.

3. Selecteer Informatie bijwerken om het factuuradres, verzendadres, telefoonnummer of Belasting-ID (btw, omzetbelasting, verbruiksbelasting) voor uw account te wijzigen

5. Selecteer Opslaan om wijzigingen op te slaan.

6. Selecteer de link Terug naar Photoroom/Artizans onder de hoofdrubriek in de linkerkolom om terug te keren naar Photoroom.

Opmerking: De optie Abonnement beheren is alleen beschikbaar als u een actief Photoroom-abonnement hebt voor een persoonlijke account.

Als uw account de beheerder van een team is, wordt uw abonnement een teamabonnement. Zie Factureringsgegevens voor een teamabonnement wijzigen om de factureringsgegevens te bewerken.