Toestemming voor Photoroom om gegevens op te slaan
Meer dan een week geleden bijgewerkt

We willen graag uw ontwerpen gebruiken om ons te helpen Photoroom te verbeteren. Uw ontwerpen kunnen ons belangrijke gegevens geven over de grootte van afbeeldingen, welke functies worden gebruikt en hoe u met Photoroom werkt.

Photoroom heeft een optie waarmee u ons toestemming kunt geven om uw gegevens op onze servers op te slaan. Als u dat liever niet doet, worden uw gegevens niet opgeslagen.

Als u wilt weten hoe u toestemming voor het opslaan van gegevens kunt verlenen of weigeren, selecteert u de koppeling voor uw apparaat:

Opmerking: Als u toestemming hebt om gegevens op te slaan, slaat Photoroom uw ontwerpen op onze servers op. We slaan geen batches op.

Op iPhone en iPad

Als u een iPhone of iPad gebruikt, volgt u deze instructies om de toestemming in te stellen dat Photoroom gegevens mag opslaan:

(Video toont Photoroom op iPhone)

1. Selecteer op de pagina Maken de optie Uw inhoud.

2. Selecteer uw profiel-avatar in de bovenhoek.

3. Selecteer Gegevensbeheer.

4. Gebruik de schuifregelaar Photoroom verbeteren met mijn gegevens om te bepalen of Photoroom toestemming heeft om uw gegevens op te slaan. Er is ook een optie om onze Algemene voorwaarden te bekijken.

Op Android

Als u een Android-apparaat gebruikt, volgt u deze instructies om de toestemming in te stellen voor Photoroom om gegevens op te slaan:

(Video toont Photoroom op Android)

1. Selecteer op de pagina Maken de optie Uw inhoud.

2. Selecteer Voorkeuren.

3. Scroll naar beneden naar het gedeelte Gegevens & privacy.

4. Gebruik de schuifknop Photoroom toestaan om uw gegevens te gebruiken om het product te verbeteren om te bepalen of Photoroom toestemming heeft om uw gegevens op te slaan.

Op de webapp

Als u de webapp (desktop) gebruikt, volgt u deze instructies om in te stellen of Photoroom toestemming heeft om gegevens op te slaan:

(Video toont Photoroom op Web App)

1. Selecteer op de pagina Maken de avatar van uw profiel in de bovenhoek.

2. Selecteer Uw profiel.

3. Scroll naar beneden naar het gedeelte Voorwaarden.

4. Gebruik de schuifregelaar Photoroom verbeteren met mijn gegevens om te bepalen of Photoroom toestemming heeft om uw gegevens op te slaan. Er is ook een optie om onze Algemene voorwaarden te bekijken.