Teammeldingen
Adela Covela avatar
Geschreven door Adela Covela
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als je Photoroom "push"-meldingen hebt ingeschakeld op je apparaat, ontvang je een melding wanneer bepaalde gebeurtenissen plaatsvinden. Dit zijn bijvoorbeeld nieuwe leden die lid worden van uw team en teamleden die commentaar geven op ontwerpen.

Two iPhones. On the left iPhone is a notification at its minimal size. It shows the message and a thumbnail of an image. On the right iPhone, the notification is shown at full size, with the message and a larger version of the image.

Meldingen worden gegroepeerd en op verschillende tijdstippen verzonden:

Gebeurtenis

Tijd verzonden

Teamlid wordt lid van je team

Onmiddellijk verzonden

Teamlid voegt ontwerpen toe

Verstuurd 60 minuten nadat het laatste ontwerp aan je team is toegevoegd

Teamlid heeft je ontwerp bewerkt

Verzonden 30 minuten nadat de laatste wijziging aan je ontwerp werd aangebracht.

Teamlid geeft commentaar op een ontwerp in de teamwerkruimte

Onmiddellijk verzonden

Photoroom zal je vragen om meldingen in te schakelen tijdens het inwerkproces en ook wanneer je lid wordt van je team. U kunt ze ook handmatig in- of uitschakelen. Selecteer de link voor uw apparaat voor instructies:

Op iPhone of iPad

Om Photoroom pushmeldingen aan of uit te zetten op een iPhone of iPad:

Vanuit uw iPhone/iPad Instellingen:

1. Open de Instellingen.

2. Selecteer Meldingen.

3. Selecteer Photoroom.

4. Schakel Meldingen toestaan in of uit.

Op Android

Voor Android-toestellen variëren de instructies afhankelijk van het toestel dat je hebt. De volgende video toont een voorbeeld van pushmeldingen die zijn ingeschakeld.

(Video toont Photoroom op Android - Samsung Galaxy)

De video is opgenomen met een Samsung Galaxy. Als je een ander Android-toestel hebt, kunnen de stappen verschillen. Normaal gesproken kun je:

1. Selecteer Instellingen.

2. Selecteer Meldingen.

3. Selecteer App-meldingen.

4. Selecteer Photoroom.

5. Meldingen in- of uitschakelen.