Een gebruiker uitnodigen om lid te worden van een team
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als u een beheerder of lid van een Photoroom-team bent, kunt u andere mensen uitnodigen om lid te worden van dat team. Het enige wat je nodig hebt is hun e-mailadres of een andere manier om hen een URL-uitnodiging te sturen.

Wanneer de ontvanger de uitnodiging ontvangt, kan hij/zij de link selecteren om in te loggen bij Photoroom. Eenmaal ingelogd zijn ze lid van uw team.

Selecteer voor instructies de link voor uw apparaat:

Op iPhone en iPad

Een gebruiker uitnodigen voor uw team op de Android-versie van Photoroom:

(Video toont Photoroom op iPhone)

1. Selecteer op de pagina Maken de optie Uw inhoud.

2. Kies bovenaan de pagina Uw inhoud de teamwerkruimte waarvoor u gebruikers wilt uitnodigen.

3. Selecteer Team beheren.

4. Selecteer Mensen uitnodigen.

5. Voer de e-mailadressen in van de mensen die je wilt uitnodigen voor je team. Je kunt maximaal 2 mensen tegelijk uitnodigen.

6. Selecteer Uitnodigingen verzenden.
    Photoroom stuurt een uitnodigingslink naar de e-mailadressen die u hebt opgegeven. De gebruikers kunnen de links selecteren en de instructies op het scherm volgen om lid te worden van uw team.

Opmerking: Als alternatief voor stap 5 en 6 kunt u Krijg een deelbare link selecteren en vervolgens Delen selecteren. Gebruik een van je andere apps om de uitnodigingslink te sturen naar de mensen die je lid wilt maken van je team.

Op Android

Een gebruiker uitnodigen om lid te worden van je team op de Android-versie van Photoroom:

(Video toont Photoroom op Android)

1. Selecteer op de pagina Maken de optie Uw inhoud.

2. Kies bovenaan de pagina Uw inhoud de teamwerkruimte waarvoor u gebruikers wilt uitnodigen.

3. Selecteer Team beheren.

4. Selecteer Leden uitnodigen.

5. Voer de e-mailadressen in van de mensen die je wilt uitnodigen voor je team. Je kunt maximaal 2 mensen tegelijk uitnodigen.

6. Selecteer Uitnodigingen verzenden.
    Photoroom stuurt een uitnodigingslink naar de e-mailadressen die u hebt opgegeven. De gebruikers kunnen de links selecteren en de instructies op het scherm volgen om lid te worden van uw team.

Opmerking: Als alternatief voor stap 5 en 6 kunt u Krijg een deelbare link selecteren en vervolgens Delen selecteren. Gebruik een van je andere apps om de uitnodigingslink te sturen naar de mensen die je lid wilt maken van je team.

Op de webapp

Om een gebruiker uit te nodigen voor uw team op de Web App (Desktop) versie van Photoroom:

(Video toont Photoroom op de Web App)

1. Log in op de Web App op app.photoroom.com.

2. Kies bovenaan in het linker zijpaneel de teamworkspace waarvoor u gebruikers wilt uitnodigen.

3. Selecteer Team beheren.

4. Selecteer Mensen uitnodigen (in de categorie Teamleden).

5. Voer de e-mailadressen in van de mensen die je wilt uitnodigen voor je team. Je kunt maximaal 2 mensen tegelijk uitnodigen.

6. Selecteer Uitnodigingen verzenden.
    Photoroom stuurt een uitnodigingslink naar de e-mailadressen die u hebt opgegeven. De gebruikers kunnen de links selecteren en de instructies op het scherm volgen om lid te worden van uw team.

Opmerking: Als alternatief voor stap 5 en 6 kunt u Koppeling voor delen krijgen selecteren en vervolgens Delen selecteren. Gebruik een van je andere apps om de uitnodigingslink te sturen naar de mensen die je lid wilt maken van je team.