Maak een Pro-team aan op je mobiel
Adela Covela avatar
Geschreven door Adela Covela
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Abonnees van Photoroom Pro kunnen gratis een Pro-team aanmaken op iOS en Android voor maximaal 3 personen. Eén persoon betaalt het abonnement en 2 extra leden van het team kunnen profiteren van Pro functies. Pro-functies omvatten het verwijderen van het watermerk, AI-achtergronden en AI-schaduwen.

Maak een Pro-team

1. Zorg ervoor dat je een actief Pro-abonnement hebt

2. Selecteer op de pagina Maken de optie Uw inhoud.

3. Raak Een team starten aan.

4. Stel je teamnaam in.

5. Nodig maximaal twee extra mensen uit voor je team om Pro-functies te krijgen door

1. Hun e-mailadres te gebruiken, of

2. De link naar je team te delen

6. Om op elk moment extra mensen voor je team uit te nodigen, raak je Beheer team aan.

Opmerking: Er is slechts 1 Pro-team (maximaal 3 leden) inbegrepen in uw Photoroom Pro-abonnement. Als u een bestaand team met minder dan 3 leden hebt, wordt het automatisch ingesteld als Pro-team.

Meer dan 3 leden uitnodigen voor uw mobiele team

Als je team uit meer dan 3 leden bestaat, wordt je gevraagd de instructies te volgen om meer leden aan je team toe te voegen.

1. Tik in Team beheren op Mensen uitnodigen

2. Selecteer Haal meer plaatsen

3. Lees de instructies en tik op Verstuur e-mail

4. Open de e-mail op je laptop of desktopapparaat (het werkt niet op je telefoon)

5. Tik op de link in de e-mail

6. Log in bij Photoroom

7. Volg de instructies op het scherm om over te schakelen naar Web Billing

8. Eenmaal succesvol, annuleer uw bestaande mobiele abonnement

Opmerking: Wanneer u webfacturering hebt ingeschakeld, wordt er automatisch een bedrag in rekening gebracht voor elk extra lid dat zich bij uw team voegt (na de eerste 3 personen).