Activiteiten-feed
Geschreven door Craig Wright
Deze week bijgewerkt

Photoroom heeft een Activity Feed om u op de hoogte te houden van bepaalde gebeurtenissen in uw teamworkspace. De gebeurtenissen die worden weergegeven in de Activiteitenfeed zijn:

Gebeurtenis

Tijd verzonden

Nieuw lid wordt lid van uw team

Onmiddellijk verzonden

Teamlid (jij niet) heeft een of meer ontwerpen toegevoegd aan de teamwerkruimte

Verzonden 60 minuten nadat het laatste ontwerp werd toegevoegd aan je team

Teamlid (jij niet) heeft een ontwerp bewerkt dat jij hebt gemaakt

Verzonden 30 minuten nadat de laatste bewerking aan je ontwerp is uitgevoerd.

Teamlid geeft commentaar op een ontwerp in de teamwerkruimte

Onmiddellijk verzonden naar alle teamleden

Voor instructies over het gebruik van de Activity Feed, selecteer de link voor jouw apparaat:

Op iPhone en iPad

De activiteitenfeed gebruiken op de iPhone- of iPad-versie van Photoroom:

(Video toont Photoroom op de iPhone)

1. Selecteer het pictogram Activiteitenfeed (bel) in de werkbalk onderaan. Het pictogram Activiteitenoverzicht is alleen beschikbaar als u lid bent van een team. Als het een rode cirkel heeft, betekent dit dat er nieuwe activiteiten zijn.

2. [Optioneel] Selecteer een activiteit in de lijst om het relevante ontwerp weer te geven. Wanneer u een activiteit selecteert, verandert de status van "nieuw" in "gelezen".

3. [Optioneel] Selecteer Alles markeren als gelezen om de status van elke activiteit in de lijst te wijzigen in "gelezen". Ze worden niet langer geclassificeerd als "nieuwe" activiteiten.

Op Android

De activiteitenfeed gebruiken op de Android-versie van Photoroom:

(Video toont Photoroom op Android)

1. Selecteer het pictogram Activiteitenfeed (bel) in de werkbalk van de voettekst. Merk op dat het pictogram Activiteiten-feed alleen beschikbaar is als u lid bent van een team. Het aantal nieuwe ongelezen activiteiten wordt naast het pictogram weergegeven.

2. [Optioneel] Selecteer een activiteit in de lijst om het relevante ontwerp weer te geven. Wanneer u een activiteit selecteert, verandert de status van "nieuw" in "gelezen".

3. [Optioneel] Selecteer Alles markeren als gelezen om de status van elke activiteit in de lijst te wijzigen in "gelezen". Ze worden niet langer geclassificeerd als "nieuwe" activiteiten.

Op de webapp

Om de Activiteitenfeed te gebruiken op de Web App (desktop) versie van Photoroom:

(Video toont Photoroom op Web App)

1. Log in op de Web App op app.photoroom.com.

2. Selecteer het pictogram van de Activiteitenfeed (bel) in de rechterbovenhoek om een lijst met activiteiten weer te geven. Let op: het pictogram Activiteitenoverzicht is alleen beschikbaar als u lid bent van een Team. Als het een rode cirkel heeft, betekent dit dat er nieuwe activiteiten zijn.

3. [Optioneel] Selecteer een activiteit in de lijst om het relevante ontwerp weer te geven. Wanneer u een activiteit selecteert, verandert de status van "nieuw" in "gelezen".

4. [Optioneel] Selecteer Alles markeren als gelezen om de status van elke activiteit in de lijst te wijzigen in "gelezen". Ze worden niet langer geclassificeerd als "nieuwe" activiteiten