Schakelen tussen werkruimten
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als je lid bent van een team, heb je toegang tot:

• Je persoonlijke werkruimte.
    Ontwerpen die je hier opslaat, zijn alleen voor jou beschikbaar

• De teamwerkruimte.
    Ontwerpen die je hier opslaat, zijn beschikbaar voor alle leden van je team.

Het is belangrijk dat je de juiste werkruimte gebruikt wanneer je ontwerpen maakt en bewerkt.

Als je wilt weten hoe je tussen de werkruimten schakelt, selecteer je de link voor je apparaat:

Op iPhone en iPad

Om te schakelen tussen werkruimten op de iPhone of iPad versie van Photoroom:

(Video toont Photoroom op iPhone)

1. Selecteer op de pagina Maken de optie Uw inhoud.

2. Selecteer de naam van de huidige werkruimte bovenaan om het dialoogvenster Ruimtes wisselen te openen.

3. Selecteer de persoonlijke ruimte of teamwerkruimte waarin u wilt werken

Opmerking: Wanneer je een ontwerp exporteert, heeft de exportpagina een optie Automatisch opslaan in <werkruimte>, bijvoorbeeld Automatisch opslaan in persoonlijke ruimte. Je kunt de naam van de werkruimte selecteren en vervolgens kiezen om het ontwerp in een andere werkruimte op te slaan.

Op Android

Om te schakelen tussen werkruimten op de Android-versie van Photoroom:

(Video toont Photoroom op Android)

1. Selecteer op de pagina Maken de optie Uw inhoud.

2. Selecteer de naam van de huidige werkruimte bovenaan om het dialoogvenster Ruimtes wisselen te openen.

3. Selecteer de persoonlijke ruimte of teamwerkruimte waarin u wilt werken

Opmerking: Wanneer je een ontwerp exporteert, heeft de exportpagina een optie Automatisch opslaan in <werkruimte>, bijvoorbeeld Automatisch opslaan in persoonlijke ruimte. Je kunt de naam van de werkruimte selecteren en vervolgens kiezen om het ontwerp in een andere werkruimte op te slaan.

Op de webapp

Om te schakelen tussen werkruimten op de Web App (desktop) versie van Photoroom:

(Video toont Photoroom op Web App)

1. Log in op de Web App op app.photoroom.com.

2. Selecteer de werkruimtekiezer in het linker zijpaneel

3. Selecteer de persoonlijke ruimte of teamwerkruimte waarin u wilt werken.