Alle collectiesTeams en samenwerkingTeamupdates en meldingen
Markeer teamactiviteiten als gelezen of ongelezen
Markeer teamactiviteiten als gelezen of ongelezen
C
Geschreven door Craig Wright
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als je de Activiteitenfeed* gebruikt, kun je een gebeurtenis markeren als gelezen, zodat andere gebruikers weten dat de activiteit is bekeken. U kunt ook alle gebeurtenissen als gelezen markeren.

Op mobiele versies van Photoroom kunt u een gelezen gebeurtenis ook terug veranderen in een ongelezen gebeurtenis. Dit kan handig zijn als u een gebeurtenisbericht hebt gelezen, maar het weer ongelezen wilt maken zodat andere mensen het zien.

* De activiteit feed heet Team Comments op de Web App.

Op iPhone en iPad

Op iPhone en iPad kun je

• Een gebeurtenis markeren als gelezen

• Een gelezen gebeurtenis terugschakelen naar ongelezen

Een gebeurtenis markeren als gelezen

Een teamactiviteit als gelezen markeren op iPhone en iPad:

(Video toont Photoroom op iPhone)

1. Selecteer Activiteit om de lijst Activiteit weer te geven. Merk op dat ongelezen gebeurtenissen een rode cirkel naast zich hebben. Je kunt ook het tabblad Ongelezen selecteren om alleen de ongelezen gebeurtenissen weer te geven.

2. Ofwel:

1. Veeg naar links op een gebeurtenis om de gebeurtenis als gelezen te markeren zonder het ontwerp met betrekking tot de gebeurtenis te bezoeken.

2. Selecteer de gebeurtenis om het ontwerp te openen (of de Teamwerkruimte als er meer dan één ontwerp is). Wanneer je het ontwerp bezoekt, verandert de gebeurtenis automatisch in gelezen.

3. Selecteer Alles markeren als gelezen. Hiermee wordt elke gebeurtenis in de lijst gemarkeerd als gelezen.

Een gelezen gebeurtenis terugschakelen naar ongelezen

Zo schakel je een gelezen gebeurtenis terug naar ongelezen:

(Video toont Photoroom op iPhone)

1. Selecteer Activiteit.

2. Veeg in de lijst Activiteit een gelezen gebeurtenis naar links om deze weer ongelezen te maken. Er verschijnt een rode cirkel naast de gebeurtenis wanneer deze ongelezen is.

Op Android

Op Android kun je:

• Een gebeurtenis markeren als gelezen

• Een gelezen gebeurtenis terugschakelen naar ongelezen

Een gebeurtenis markeren als gelezen

Een teamactiviteit als gelezen markeren op Android:

(Video toont Photoroom op Android)

1. Selecteer Activiteit om de lijst Activiteit weer te geven. Merk op dat ongelezen gebeurtenissen een rode cirkel naast zich hebben. Je kunt ook het tabblad Ongelezen selecteren om alleen de ongelezen gebeurtenissen weer te geven.

2. Ofwel:

1. Veeg naar links op een gebeurtenis om de gebeurtenis als gelezen te markeren zonder het ontwerp met betrekking tot de gebeurtenis te bezoeken.

2. Selecteer de gebeurtenis om het ontwerp te openen (of de Teamwerkruimte als er meer dan één ontwerp is). Wanneer je het ontwerp bezoekt, verandert de gebeurtenis automatisch in gelezen.

3. Selecteer Alles markeren als gelezen. Hiermee wordt elke gebeurtenis in de lijst gemarkeerd als gelezen.

Een gelezen gebeurtenis terugschakelen naar ongelezen

Zo schakel je een gelezen gebeurtenis terug naar ongelezen:

(Video toont Photoroom op Android)

1. Selecteer Activiteit.

2. Veeg in de lijst Activiteit een gelezen gebeurtenis naar links om deze weer ongelezen te maken. Er verschijnt een rode cirkel naast de gebeurtenis wanneer deze ongelezen is.

Op de webapp

Op de Web App (desktop) versie van Photoroom, kunt u een individuele gebeurtenis als gelezen markeren of u kunt alle gebeurtenissen als gelezen markeren. Momenteel kunt u een gelezen gebeurtenis niet terug veranderen in een ongelezen gebeurtenis.

(Video toont Photoroom op de Web App)

1. Log in op Photoroom op app.photoroom.com.

2. Selecteer op de startpagina Teamcommentaar om een lijst met teamactiviteiten te bekijken.

3. Ofwel

• Selecteer een gebeurtenis om het ontwerp (of de teamwerkruimte als er meer dan één ontwerp is) te openen. Wanneer u het ontwerp bezoekt, verandert de gebeurtenis automatisch in gelezen

• Selecteer Alles markeren als gelezen. Hiermee wordt elke gebeurtenis in de lijst gemarkeerd als gelezen.