layout.skip_to_main_content
Alle collectiesPro-functiesAI-achtergronden
Overschakelen naar andere versie van AI-achtergronden
Meer dan een week geleden bijgewerkt

We hebben het AI-model voor de functie AI-achtergronden bijgewerkt. Het nieuwe model (v3) reageert beter op uw aanwijzingen en kan professionelere afbeeldingen van hogere kwaliteit produceren.

Photoroom gebruikt standaard het nieuwe v3-model. Maar je kunt tijdelijk terugschakelen naar het eerdere v2-model als je dat liever hebt.

Belangrijke informatie over het wisselen tussen versies:

Als je ervoor kiest om terug te schakelen naar v2, moet je kiezen hoe lang je v2 wilt gebruiken. Kies uit 1 dag of 1 week.

• Tijdens de periode van 1 dag of 1 week kun je op elk moment terugschakelen naar v3.

• Aan het einde van de periode van 1 dag of 1 week schakelt Photoroom automatisch terug naar v3.

• U kunt zo vaak van versie wisselen als u wilt.

Wanneer je overschakelt van de ene versie naar de andere, is de overschakeling alleen van toepassing op jouw apparaat. De overstap is niet platformonafhankelijk en heeft geen invloed op andere gebruikers in uw team.

Op iPhone en iPad

Opmerking: U kunt alleen tussen AI-achtergrondversies wisselen als uw apparaat iOS versie 5.9.8 of hoger gebruikt.

Zo schakel je op iPhone en iPad van de ene versie van het AI-achtergrondmodel naar de andere:

(Video toont Photoroom op iPhone)

1. Selecteer op de pagina Maken de optie Uw inhoud.

2. Selecteer Voorkeuren.

3. Selecteer AI-achtergrondversie.

4. Kies de versie die u wilt, v3 of v2.

5. Deze stap is alleen van toepassing als u v2 kiest. Kies de duur voor de tijdelijke v2-periode:

• 1 dag

• 1 Week

6. Selecteer Voorkeuren en vervolgens Terug om terug te keren naar Uw inhoud.

Op Android

Opmerking: U kunt alleen tussen AI-achtergrondversies schakelen als uw apparaat Android 4.9.7 (of hoger) gebruikt.

Om van de ene versie van het AI-achtergrondmodel naar de andere te schakelen op Android:

(Video toont Photoroom op Android)

1. Selecteer op de pagina Maken de optie Uw inhoud.

2. Selecteer Voorkeuren.

3. Selecteer AI-achtergrondversie.

4. Kies de versie die u wilt, v3 of v2.

5. Deze stap is alleen van toepassing als u v2 kiest. Kies de duur voor de tijdelijke v2-periode:

• 1 dag

• 1 Week

6. Selecteer Terug en vervolgens Voorkeuren om terug te keren naar Uw inhoud.

Op de webapp

Om over te schakelen van de ene versie van het AI-achtergrondmodel naar de andere op de webapp (desktop) versie van Photoroom:

(Video toont Photoroom op web app)

1. Log in bij Photoroom op app.photoroom.com.

2. Gebruik de werkruimtekiezer om uw persoonlijke werkruimte te kiezen.

3. Selecteer Voorkeuren.

4. Kies de versie AI-achtergronden die u wilt, v3 of v2.

5. Deze stap is alleen van toepassing als je v2 kiest. Kies 1 dag of 1 week als duur voor de tijdelijke v2-periode en selecteer dan Bevestigen.

Als je v2 hebt gekozen, zal Photoroom versie 2 gebruiken tot het einde van de periode die je hebt geselecteerd. Daarna wordt automatisch teruggeschakeld naar versie 3. U kunt ook op elk moment handmatig terugschakelen naar versie 3.

Om terug te schakelen naar versie 3, herhaalt u stap 1 tot en met 4 en kiest u v3.