Alle collectiesPro-functiesAI Invullen
Een deel van een afbeelding vervangen met AI Fill (Beta)
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Met AI Fill kun je de AI van Photoroom gebruiken om een specifiek gebied van een ontwerp aan te passen. Markeer gewoon het gebied dat u wilt wijzigen, voer uw opdracht in en de AI zal het gebied voor u wijzigen. Het was nog nooit zo eenvoudig om uw afbeeldingen te controleren en te verfijnen!

AI Fill beta beschikbaarheid

Op dit moment is AI Fill in bètaversie beschikbaar voor een klein percentage van de Photoroom-gebruikers op iPhone en iPad (versie 5.9.8 en hoger). We zijn van plan om in de komende weken een volledige lancering te doen voor alle iPhone- en iPad-gebruikers.

AI Fill komt later op Android en op de web app.

AI Fill gebruiken

AI Fill gebruiken:

(Video toont Photoroom op iPhone)

1. Selecteer op de pagina Creëer je inhoud en vervolgens een ontwerp om aan te werken.
    Je kunt ook Starten vanaf foto selecteren, een nieuwe afbeelding importeren en deze opslaan als ontwerp. Gebruik vervolgens dat ontwerp om aan te werken.

2. Selecteer een voorgrondobject om de laaginstellingen weer te geven.

3. Selecteer Retoucheren.

4. Gebruik de schuifknop om de grootte van het selectiegebied in te stellen.

5. Selecteer Vullen.

6. Teken over het gebied dat de AI moet veranderen. Je moet het gebied vullen dat je wilt wijzigen. Als je bijvoorbeeld een zonnebril wilt toevoegen aan een persoon, teken dan een gevuld gebied boven de ogen. Als je een contour tekent, zal de AI alleen de contour vullen, niet de ruimte erbinnen.

7. Voer een aanwijzing in om te beschrijven wat je wilt dat de AI toevoegt aan het geselecteerde gebied. AI Fill geeft betere resultaten met langere, meer beschrijvende aanwijzingen.

De AI genereert 3 afbeeldingen. Kies een van de afbeeldingen of selecteer + om de AI meer afbeeldingen te laten genereren.

Als u uw prompt wilt wijzigen, selecteert u het potloodpictogram of de prompttekst. Voer een nieuwe prompt in en selecteer de pijlknop om te bevestigen

8. Selecteer de AI-opvulafbeelding die je wilt gebruiken en selecteer Toepassen.

9. Selecteer Gereed.

10. [Optioneel] Gebruik de editor om verdere wijzigingen in uw ontwerp aan te brengen.

11. Selecteer Exporteren. Gebruik de exportopties om je ontwerp op te slaan en te delen.

12. Selecteer Gereed.

De AI Fill-functie is een werk in uitvoering. We blijven verbeteringen aanbrengen en kunnen je om feedback vragen.