Alle collectiesPro-functiesAI Invullen
Wijzig een deel van een afbeelding met AI Fill
Deze week bijgewerkt

Met AI Fill kun je de AI van Photoroom gebruiken om een specifiek gebied van een ontwerp aan te passen. Markeer gewoon het gebied dat u wilt wijzigen, voer uw opdracht in en de AI zal het gebied voor u wijzigen. Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om uw afbeeldingen te controleren en te verfijnen!

Side-by-side screenshots of iPhones showing AI Fill in use. The first has a male torso in a white vest or undershirt. The second has the same image, but with the man wearing a red and white striped soccer uniform instead of the vest/undershirt.

AI Fill beschikbaarheid

Op dit moment is AI Fill alleen beschikbaar op iPhone en iPad (versie 5.9.8 en hoger).

Op iPhone en iPad

Om AI Fill te gebruiken op de iPhone en iPad versie van Photoroom:

(Video toont Photoroom op iPhone)

1. Op de pagina Creëer selecteert u Uw inhoud en vervolgens selecteert u een ontwerp om aan te werken.

U kunt ook Starten vanaf foto selecteren, een nieuwe afbeelding importeren en deze opslaan als een ontwerp. Gebruik vervolgens dat ontwerp om aan te werken

2. Selecteer een voorgrondobject om de laaginstellingen weer te geven.

3. Selecteer Retoucheren.

4. Gebruik de schuifregelaar om de penseelgrootte in te stellen. Je gebruikt het penseel om te kiezen welk deel van het ontwerp AI-vulling moet gebruiken.

5. Selecteer Vullen.

6. Teken over het gebied dat je met AI wilt veranderen. Je moet het gebied vullen. Als je bijvoorbeeld een bril wilt toevoegen aan het gezicht van een persoon, teken dan een gevuld gebied boven de ogen.

Als je een omtrek tekent, zal de AI alleen de omtrek vullen, niet de ruimte erbinnen

7. Voer een aanwijzing in om te beschrijven wat je wilt dat de AI toevoegt aan het geselecteerde gebied. AI Fill geeft betere resultaten met langere, meer beschrijvende aanwijzingen.

De AI genereert 3 afbeeldingen. Kies een van de afbeeldingen of selecteer + om de AI meer afbeeldingen te laten genereren.

Als u uw prompt wilt wijzigen, selecteert u het potloodpictogram of de prompttekst. Voer een nieuwe prompt in en selecteer de pijlknop om te bevestigen

8. Selecteer de AI-opvulafbeelding die je wilt gebruiken en selecteer Toepassen.

9. Selecteer Gereed.

10. [Optioneel] Gebruik de editor om verdere wijzigingen in uw ontwerp aan te brengen.

11. Selecteer Exporteren. Gebruik de exportopties om je ontwerp op te slaan en te delen.

12. Selecteer Gereed.