Een teamnaam wijzigen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Gebruik de instellingen voor Teamdetails om je team een andere naam te geven. U kunt ook de beschrijving van het team wijzigen indien nodig.

Momenteel is het wijzigen van een teamnaam alleen beschikbaar op de Web App (desktop) versie van Photoroom.

Op de Web App

Om de naam van een team te wijzigen op de Web App (desktop) versie van Photoroom:

1. Log in op de webapp op app.photoroom.com.

Opmerking: U kunt de naam van een team alleen wijzigen als uw account is ingesteld op admin voor dat team

2. Selecteer de teamwerkruimte die u wilt hernoemen.

3. Selecteer Team beheren.

4. Selecteer Teamdetails.

5. Voer een nieuwe naam in voor het team.

6. [Voer een nieuwe beschrijving voor het team in.

7. Selecteer Opslaan.