Bestaande opmerkingen bekijken
Vandaag bijgewerkt

Om de opmerkingen van andere mensen (en jezelf) te bekijken, open je het ontwerp of de sjabloon waarin je geïnteresseerd bent en kijk je in de sectie Opmerkingen. Voor opmerkingen in teamworkspaces kun je ook kijken in de Activiteitenfeed.

Volg de onderstaande instructies voor meer informatie.

Opmerking: Op dit moment kun je, wanneer je een ontwerp of sjabloon opent, de opmerkingen bekijken die er tot op dat moment aan zijn toegevoegd. Om de laatste opmerkingen van andere gebruikers te zien, moet je het opmerkingenpaneel sluiten en opnieuw openen. Om het te heropenen, selecteert u het spraakballonpictogram bovenaan het ontwerp. We werken aan een verbetering van dit gedrag in toekomstige versies.

Commentaar bekijken in een teamwerkruimte

Als een teamgenoot een opmerking toevoegt aan een ontwerp of sjabloon in een teamwerkruimte, wordt een opmerkingenpictogram weergegeven op de voorbeeldafbeelding.

Commentaar van teamgenoten wordt ook geregistreerd als Activiteit.

iPhone version of Photoroom. The activity bell is selected, revealing a list of events, including comments made by teammates.

Om de opmerkingen te bekijken:

1. Log in op Photoroom, op uw mobiele apparaat of op app.photoroom.com.

2. Ofwel:

• Selecteer Activiteit en bekijk daar de opmerkingen.

• Selecteer Uw inhoud en vervolgens de juiste teamwerkruimte. Open het ontwerp of de sjabloon waarin je geïnteresseerd bent en selecteer het spraakballonpictogram of de optie Commentaar

Close up of top of design. A callout arrow points to the speech bubble icon in the header.

Opmerking: Als je een link hebt ontvangen om te delen, selecteer dan de link, log in en het ontwerp of de sjabloon wordt automatisch getoond. Selecteer Opmerkingen of het tekstballonpictogram om de opmerkingen te bekijken. Als je niet bent ingelogd, meld je dan aan voor een gratis Photoroom-account of probeer de gratis 7-daagse proefversie van ons Pro-abonnement

Verwante artikelen

Commentaar bekijken in uw persoonlijke werkruimte

Om opmerkingen te bekijken in een persoonlijke werkruimte:

1. Log in bij Photoroom, op uw mobiele apparaat of op app.photoroom.com.

2. Selecteer Uw inhoud en selecteer vervolgens uw persoonlijke werkruimte.

Opmerking: Op de Web App selecteert u gewoon uw persoonlijke werkruimte

3. Open het ontwerp of de sjabloon waarin u geïnteresseerd bent en selecteer het spraakballonpictogram of de optie Commentaar.

Close up of top of design. A callout arrow points to the speech bubble icon in the header.