Een commentaar toevoegen
Vandaag bijgewerkt

Gebruik opmerkingen om samen te werken met andere gebruikers aan ontwerpen of sjablonen. Laat mensen weten dat je hun werk geweldig vindt of stel wijzigingen voor die een ontwerp naar een hoger niveau tillen.

Photoroom on iPhone. There is an AI image of a robot and below it a list of comments from users.

Op iPhone en iPad

Een opmerking toevoegen aan een ontwerp of sjabloon op de iPhone- of iPad-versie van Photoroom:

(Video toont Photoroom op iPhone)

Opmerking: de video toont het toevoegen van een opmerking bij een ontwerp dat je zelf hebt gemaakt en ook het toevoegen van een opmerking bij een ontwerp dat door iemand anders is gemaakt.

Een opmerking toevoegen:

1. Geef het ontwerp of de sjabloon weer waarop je commentaar wilt geven

• Selecteer Uw inhoud, kies de juiste werkruimte en selecteer vervolgens het ontwerp of de sjabloon.

• Als een ontwerp met je is gedeeld, zou je een bericht met een link moeten hebben ontvangen. Selecteer de link om het ontwerp te openen. Log in bij Photoroom en het gedeelde ontwerp zou geopend moeten zijn, klaar voor gebruik.

Opmerking: Als u nog geen Photoroom-gebruiker bent, maak dan een gratis account aan en log in. Of waarom probeert u onze Pro-account niet gratis 7 dagen uit?

2. Selecteer Commentaar (of het Commentaar-pictogram)

Opmerking: De weergave verschilt enigszins, afhankelijk van het feit of u een ontwerp opent dat u hebt gemaakt of een ontwerp dat iemand anders heeft gemaakt.

3. Voer je commentaar in. Je kunt ook een emoji toevoegen als je veel liefde voelt voor een ontwerp ❤️.

Op Android

Een opmerking toevoegen aan een ontwerp of sjabloon op de Android-versie van Photoroom:

(Video toont Photoroom op Android)

Opmerking: de video toont het toevoegen van een opmerking bij een ontwerp dat je zelf hebt gemaakt en ook het toevoegen van een opmerking bij een ontwerp dat door iemand anders is gemaakt.

Een opmerking toevoegen:

1. Geef het ontwerp of de sjabloon weer waarop u commentaar wilt geven

• Selecteer Uw inhoud, kies de juiste werkruimte en selecteer vervolgens het ontwerp of de sjabloon.

• Als een ontwerp met je is gedeeld, zou je een bericht met een link moeten hebben ontvangen. Selecteer de link om het ontwerp te openen. Log in bij Photoroom en het gedeelde ontwerp zou geopend moeten zijn, klaar voor gebruik.

Opmerking: Als u nog geen Photoroom-gebruiker bent, maak dan een gratis account aan en log in. Of waarom probeert u onze Pro-account niet gratis 7 dagen uit?

2. Selecteer Commentaar (of het Commentaar-pictogram)

Opmerking: De weergave verschilt enigszins, afhankelijk van het feit of u een ontwerp opent dat u hebt gemaakt of een ontwerp dat iemand anders heeft gemaakt.

3. Voer je commentaar in. Je kunt ook een emoji toevoegen als je veel liefde voelt voor een ontwerp ❤️.

Op de webapp

Om een opmerking toe te voegen op de Web App (desktop) versie van Photoroom:

Om een opmerking toe te voegen:

1. Log in op Photoroom op app.photoroom.com.

Als u een link naar een gedeeld ontwerp of sjabloon hebt ontvangen, selecteert u de link om het ontwerp te openen. Log in bij Photoroom en het gedeelde ontwerp zou geopend moeten zijn, klaar voor gebruik (negeer stap 2 en ga verder vanaf stap 3).

Opmerking: Als u nog geen Photoroom-gebruiker bent, meld u dan aan voor een gratis account en log vervolgens in. Of waarom probeert u onze Pro-account niet gratis 7 dagen uit?

2. Geef het ontwerp of de sjabloon weer waarop u commentaar wilt geven

1. Kies de juiste werkruimte.

2. Selecteer Ontwerpen of Sjablonen.

3. Selecteer het ontwerp of de sjabloon waarop je commentaar wilt geven

3. Geef je commentaar in de commentaarbalk. Je kunt ook een emoji toevoegen als je veel liefde voelt voor een ontwerp ❤️.

4. Selecteer Verzenden.