Een opmerking verwijderen
Vandaag bijgewerkt

Als u een opmerking maakt over een ontwerp of sjabloon en later besluit dat u deze wilt verwijderen, volg dan de onderstaande instructies.

Opmerking: U kunt alleen uw eigen opmerkingen verwijderen en deze functie is momenteel alleen beschikbaar voor de Web App versie van Photoroom.

Op de webapp

Om een of meer van uw eigen opmerkingen te verwijderen op de Web App (desktop) versie van Photoroom:

1. Log in bij Photoroom op app.photoroom.com.

2. Selecteer de werkruimte die het ontwerp of de sjabloon bevat waarop de opmerking staat.

3. Selecteer het ontwerp of de sjabloon om het te openen.

4. Beweeg de cursor over het commentaar dat u wilt verwijderen. Er verschijnt een gestippeld menu

A close-up of a comment. The cursor is positioned over it, revealing a dotted menu icon.
  5. Selecteer het gestippelde menu en selecteer vervolgens Verwijderen.

Je kunt ook Bewerken selecteren en de opmerking wijzigen in iets geschikter.