Een eerdere opmerking wijzigen
Vandaag bijgewerkt

Je kunt opmerkingen bewerken die je eerder hebt gemaakt over ontwerpen en sjablonen. Goed nieuws als u een gênante spelfout hebt gemaakt of onjuiste informatie hebt verstrekt!

Momenteel is de functie Commentaar bewerken alleen beschikbaar op de Web App versie van Photoroom.

Op de webapp

Om een opmerking op een ontwerp te wijzigen met de Web App (desktop) versie van Photoroom:

1. Log in bij Photoroom op app.photoroom.com.

2. Selecteer de werkruimte die het ontwerp of de sjabloon met de opmerking bevat.

3. Selecteer het ontwerp of de sjabloon om het te openen.

4. Beweeg de cursor over de opmerking die u wilt wijzigen. Er verschijnt een gestippeld menu

Opmerking: je kunt alleen opmerkingen bewerken die je zelf hebt gemaakt. U kunt geen opmerkingen van andere gebruikers bewerken

5. Selecteer het stippelmenu en vervolgens Bewerken.

6. Breng wijzigingen aan in de opmerking en selecteer vervolgens Verzenden.