Bazen, yayınlanmadan önce iptal etmek istediğiniz güncellemeleriniz olabilir. Bunun birçok nedeni olabilir; örneğin:
Güncellemeler artık mağazanız için uygun değil
Photoroom ve Shopify doğru şekilde senkronize edilemiyor.
Güncellemeleri iptal etmek için, ürün menüsünden erişebileceğiniz " Yayınlanmamış değişiklikleri iptal et " seçeneğini kullanın.
Adımlar (Web Uygulaması)
" Yayınlanmamış değişiklikleri iptal et" seçeneğini kullanarak yayınlanmamış güncellemeleri iptal etmek için:
İptal etmek istediğiniz güncellemelerin bulunduğu ürüne çift tıklayın.
Ürün Düzenleyicisi'nin üst kısmındaki ürün menüsünü seçin ve ardından " Yayınlanmamış değişiklikleri iptal et" seçeneğini seçin.
Değişiklikleri silmek istediğinizi onaylayın.
Photoroom, değişiklikleri kaldırır. Artık ürün için kullanılabilir güncelleme kalmamıştır.
İlgili içerik

