V některých situacích může být nutné provést reset vašeho obchodu Shopify v aplikaci Photoroom, abyste vyřešili problém s importem, publikováním nebo synchronizací. Reset může například pomoci v následujících případech:
Odstranění úprav, které již nechcete
Importu aktualizací provedených v Shopify
Importu produktů, které byly přidány v Shopify
Odstranění aktualizací v Photoroom u produktů, které byly smazány v Shopify.
Než začnete
Funkce„Zrušit změny“ je k dispozici pouze v případě, že existují nezveřejněné změny. Pokud žádné nezveřejněné změny nemáte, otevřete produkt v editoru a proveďte drobnou změnu.
Po návratu do katalogu produktů by Photoroom měl zobrazit, že existuje nezveřejněná úprava. Nyní budete moci vybrat možnost „Zrušit změny“.
Postup (Android)
Chcete-li obnovit svůj obchod Shopify v systému Android, použijte možnost „Zrušit změny “ pro celý katalog produktů. Má to stejný účinek jako obnovení.
Důležité: Pro reset obchodu musíte použít možnost „Zrušit změny“ pro katalog produktů. Nepoužívejte jinou možnost „Zrušit změny“, která je k dispozici při úpravách jednotlivých produktů, protože ta nemá vliv na celý obchod.
Vyberte prostor, který je propojen s vaším obchodem Shopify.
Vyberte „Produkty“ a otevřete katalog produktů.
Klikněte na ikonu ozubeného kolečka a otevřete nabídku „Produkty“.
Vyberte možnost Zrušit změny.
Pokud je možnost „Zrušit změny “ zašedlá:Nemáte žádné nezveřejněné změny
Váš obchod může být odpojen (vyhledejte banner „Shopify je odpojen“ nebo tlačítko „Připojit obchod “). Viz Řešení problémů s připojením k Shopify.
Vyberte možnost Zrušit a potvrďte, že chcete obchod resetovat.
Photoroom zruší všechny místní, nezveřejněné úpravy a znovu se synchronizuje s produkty ve vašem obchodě Shopify. Tuto akci nelze vrátit zpět. Ve vašem obchodě Shopify se nic nezmění a váš obchod zůstane připojený.
Poznámka: Ve starších verzích aplikace se možnost „Zrušit“ nazývá „Resetovat obchod“.
