Přeskočit na hlavní obsah

Jak používat Photoroom po výměně telefonu nebo tabletu

Autor: Elise Petrovic

I když si pořídíte nový telefon nebo tablet, můžete i nadále používat svůj stávající účet Photoroom. Účet je spojen s předplatným, které určuje, kde můžete Photoroom používat:

  • Webové předplatné
    ​
    Pokud jste se přihlásili k odběru ve webové aplikaci, můžete použít stejné přihlašovací údaje i na svém novém telefonu nebo tabletu. Stačí si stáhnout mobilní aplikaci a přihlásit se.
    ​

  • Předplatné v Apple App Store
    ​
    Vaše předplatné je propojeno s Apple ID, pod kterým jste se přihlásili při sjednání předplatného. Použijte stejné Apple ID k přihlášení do App Store na svém novém zařízení a poté si stáhněte aplikaci Photoroom. Můžete se přihlásit pomocí stejného účtu Photoroom jako dříve.
    ​

  • Google Play Store
    ​
    Vaše předplatné je propojeno s účtem Google, ke kterému jste byli přihlášeni v době sjednání předplatného. Použijte stejný účet Google k přihlášení do obchodu Play Store na svém novém zařízení a poté si stáhněte aplikaci Photoroom. Můžete se přihlásit pomocí stejného účtu Photoroom jako dříve.

Poznámka: Pokud jste přešli z telefonu s Androidem na iOS nebo z iOS na Android, budete muset sdílet své předplatné.


Řešení problémů – Photoroom na novém telefonu

Pokud jste si nainstalovali aplikaci Photoroom na nový telefon a vyskytly se problémy, zkuste následující:

  • Ujistěte se, že se do aplikace Photoroom přihlašujete pomocí stejných přihlašovacích údajů, jaké jste používali na svém starém telefonu.
    ​

  • Ujistěte se, že je váš nový telefon přihlášen ke stejnému účtu v App Store/Play Store, který jste použili k zakoupení předplatného.
    ​

  • Zkontrolujte, zda se nacházíte v prostoru, který je spojen s vaším předplatným.
    ​
    Pokud jste za předplatné zaplatili, měl by se u vašeho prostoru zobrazovat štítek Pro, Max nebo Ultra.
    ​
    ​

    Photoroom on iPhone. The Space menu shows the user's Spaces. Spaces with subscriptions have labels.


    ​
    Pokud prostor nemá žádné označení, jedná se o bezplatný prostor. Vaše předplatné je pravděpodobně přiřazeno k jinému prostoru. V aplikaci Photoroom platí jedno předplatné na jeden prostor.
    ​

Máte-li další dotazy, obraťte se prosím na náš tým podpory.

Dostali jste odpověď na svou otázku?