Mετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αφαίρεση του καταστήματός σας στο Shopify από το Photoroom (iOS)

C
Συντάχθηκε από: Craig Wright

Αν δεν θέλετε πλέον να χρησιμοποιείτε το Photoroom για το Shopify, μπορείτε να αποσυνδέσετε το κατάστημά σας στο Shopify.
​


Διαθεσιμότητα

Μόνο ένας διαχειριστής του χώρου μπορεί να αποσυνδέσει το Photoroom και το Shopify.


Βήματα (iOS)

Για να αποσυνδέσετε το Photoroom από το Shopify:

  1. Από την αρχική οθόνη, επιλέξτε «Προϊόντα».

  2. Επιλέξτε το εικονίδιο με το γρανάζι.
    ​

    Cog icon is highlighted on the iOS Shopify Products catalog screen.


    ​

  3. Επιλέξτε «Αποσύνδεση καταστήματος».
    ​
    ​​Σημαντικό!

    Όταν αποσυνδέετε το Photoroom από το Shopify:

    • Όλες οι εικόνες προϊόντων του Shopify που βρίσκονται στο Photoroom θα διαγραφούν

    • Οποιεσδήποτε μη δημοσιευμένες ενημερώσεις χάνονται

    • Η σύνδεση μεταξύ του Photoroom και του Shopify διακόπτεται

    • Ό,τι είχε δημοσιευτεί στο Shopify πριν από την αποσύνδεση θα εξακολουθεί να υπάρχει στο Shopify.
      ​

  4. Επιβεβαιώστε ότι θέλετε να αποσυνδέσετε το κατάστημά σας.

Το Photoroom αποσυνδέεται από το Shopify.


Σχετικό περιεχόμενο

Απαντήθηκε η ερώτησή σας;